Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen igényei vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen igényei vannak egy csinos 23-27 éves nőnek férfiakat illetően?

Figyelt kérdés

Persze a valóság összetettebb minthogy tételesen felsoroljuk az igényeiket. Ez a kérdést férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól!

Minap úgy alakult hogy egy plázában kellett a délutánom jelentős részét töltenem. Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára. Arra jutottam, hogy én vagyok a szürke, átlag férfi a tömegben, így esélyeim igen rosszak. 26 éves vagyok, sajnos valamivel 180 cm alatti magassággal, mondhatni átlagos testalkattal.

Tehát milyen külső és belső tulajdonságokkal lehetnék sikeres? Mekkora az a minimális anyagi háttér / havi bevétel ami egy ilyen élet fönntartásához szükséges Budapesten? Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se.

Szóval hogyan öltözködjek, milyen kiegészítőim legyenek, milyen haj, milyen körökben mozogjak, hogyan lehetnék érdekesebb figura egy ismeretlennek, legyen-e autóm, ha igen milyen... Lakás/albi hol, mennyiért? Szóval mire bukik egy 25 éves nő, tudom ez egy általánosítás de jól közelítheti a valóságot.

Ja, és nem tartom hasznos válasznak azt, hogy legyen luxus lakásom és kocsim, nyilván itt optimalizált értékekről lenne szó.

2017. márc. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Itt nem bunkókról van szó. A bűnözéshez ész kell. A nőben fel sem merül, hogy honnan van a péz, csak menjen a szekér.

Mindenben ott a seftelés, ügyeskedés, kiskapuk megtalálása, morális és erkölcsi fertő az egész. Egy 25 éves mérnök vagy orvos 200-at keres itthon ( átlag ). de ha céget nyit valaki jó kapcsolatokkal, ügyeskednek okosban stb, hamar összehordják a havi 300 000-et és otthon ugyan olyan kedves és jó fej, intelligens lesz.

Szóval ezek nem drogbárók, kis adócsalás, kis ez, kis az és már ott a jó csaj...

de tisztán egyenesben munkával elfelejtheted az egészet

2017. márc. 16. 15:54
 22/58 A kérdező kommentje:
ha nincs motivációd otthon guggolni és ezért kidobsz havi összeget akkor az a te gyengeséged. egy férfi nem tud leedzeni atletikusra edzőterem nélkül, mivel már ez a szint sokszor a naturál határát közelíti. egy nőnek meg ha nem szottyatt a segge, nincs fölösleg a hasán és van valamennyi melle ill az arca elfogadható, akkor már jó nő.
2017. márc. 16. 15:58
 23/58 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatban vagyok akkor erdekel, honnan van a penze a paromnak. Ceg meg lehet sikeres adocsalas nelkul is, anyam vallalkozo es nem csal adot. Tudod, nem akarjuk, hogy lekapcsoljon a NAV :D Nekem is ilyen ambicioim vannak es en sem tervezem elcsalni a dolgokat, de szerintem aki minimalisan trukkozik amivel lehet eszrevetlenul (altalaban az alkalmazottak fizetesevel szoktak, ugy vettem eszre a volt munkahelyeimen, kb sehol nem annyi penzre jelentenek be amennyit kezhez kapsz), az meg nem tartozik a bunozo kategoriaba.
2017. márc. 16. 15:58
 24/58 anonim ***** válasza:
12%

"De a bűnözőt aki lexussal, audival, mercivel, ferrarival, igényes felszereléssel, igényesen megszólal , megszólítja, szinte a karjaiba omlik, mert olyan jó a kisugárzása. Láttam már jó kiállású és kisugárzású szegény gyereket az egyetemen aki minta tanuló volt, kutyának nem kellett. csak a pénzes családból jövő megtévesztően jó modorú csalókkal hetyegtek a valamire való nők."

Miért csaló az aki gazdag szülők fia? Miért jön elő megint ez a szegény-becsületes, gazdag-csaló sztereotipia? Szerinted a lexusos bűnöző majd a turiból öltöző átlag kiscsajt fogja leszólítani? Dehogy..inkább egy ilyet: [link]

Táska&Cipő kombója fél milla csak.

Tudod ahogy régen is mondták suba a subával, guba a gubával.

2017. márc. 16. 15:59
 25/58 A kérdező kommentje:
Nem vagyok járatos a divatban és szerintem a férfiak többsége sem a női cuccok terén. lehet h fél milla, de biztosan lehet kapni hasonló geometriájú és minőségű árút töredékéért is.
2017. márc. 16. 16:02
 26/58 A kérdező kommentje:
a linken látható nő nem a szép kategória, persze ez már megfelelne :D
2017. márc. 16. 16:04
 27/58 anonim ***** válasza:

Ja, de Miss Balatonos testet nem az otthoni guggolasokkal fog elerni egy no sem. Mellesleg egy ferfi is vehet otthonra maganak eszkozoket. Es a berlet egy dolog, igazabol nem olyan hatalmas kiadas onmagaban havi 8000-12000 ft egy teremberletre. Es ha genetikailag jo alakja van pl, attol meg vannak egyeb kiadasok.

Pl a kozos programok meg mindig penzbe kerulnek de erre nem valaszolsz, az allando otthonules pedig egy kapcsolatnak se tesz jot, sokkal rosszabb, mintha nem kapna minden heten valami uj ajandekot a no.

2017. márc. 16. 16:05
 28/58 anonim ***** válasza:
82%

"Itt nem bunkókról van szó. A bűnözéshez ész kell. A nőben fel sem merül, hogy honnan van a péz, csak menjen a szekér."

Nálam már ennél a kijelentésednél kivernéd a biztosítékot. Ennyire egyik nő se hülye, eltekintve a 2000 években bejött "Paris Hilton féle plázacicáktól". Szerencsére nincsenek is sokan már. Azért ha valakivel együtt élek érdekel miből él.

"Mindenben ott a seftelés, ügyeskedés, kiskapuk megtalálása, morális és erkölcsi fertő az egész. Egy 25 éves mérnök vagy orvos 200-at keres itthon ( átlag ). de ha céget nyit valaki jó kapcsolatokkal, ügyeskednek okosban stb, hamar összehordják a havi 300 000-et és otthon ugyan olyan kedves és jó fej, intelligens lesz."

Ez a kapitalista világ,sajnos. Csinálj te is céget,keresd meg logikával a kiskapukat és csinálj több pénzt. Nem a régi korszkaban vagyunk ahol mindenkinek volt egy munkahelye x fizetéssel.Lehet továbbképezni magad, nyugatra menni orvos/mernökként/céget nyitni vagy pedig a kiskapukból meggazdagodni.

"Szóval ezek nem drogbárók, kis adócsalás, kis ez, kis az és már ott a jó csaj...

de tisztán egyenesben munkával elfelejtheted az egészet"

Sajnos ilyen a mai világ..

2017. márc. 16. 16:07
 29/58 A kérdező kommentje:
Én csak azt látom, ha nő lennék akkor elvégeznék valamilyen egyetemet és ha nem hízok be akkor sokkal jobbak az esélyeim a párválasztásban és a munkaerőpiacon is mindenféle helpdeskek, hostes , pultos, ahonnan könnyű előrébb lépni. míg egy férfi ha nem valami űbernehéz keresett szakon végez, mehet betanítottra 100 ért és kb nője akkor lesz ha örököl.
2017. márc. 16. 16:07
 30/58 anonim ***** válasza:
91%
Mert pultoskent aztan marha jo elorelepesi lehetoseg allnak egy no elott :DDD Nem hiszem, hogy marhanehez lenne barmelyik egyetem, amikor diakok ezrei diplomaznak minden evben. Nyilvan ha nem erdekel a tema akkor nehezebb valamit megtanulni, de mernokhallgato srac ismerosom pl teljes allas mellett tanul levelezon es nem hallottam meg, hogy bukott volna. Ehhez csak elhatarozas kell.
2017. márc. 16. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!