Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen igényei vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen igényei vannak egy csinos 23-27 éves nőnek férfiakat illetően?

Figyelt kérdés

Persze a valóság összetettebb minthogy tételesen felsoroljuk az igényeiket. Ez a kérdést férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól!

Minap úgy alakult hogy egy plázában kellett a délutánom jelentős részét töltenem. Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára. Arra jutottam, hogy én vagyok a szürke, átlag férfi a tömegben, így esélyeim igen rosszak. 26 éves vagyok, sajnos valamivel 180 cm alatti magassággal, mondhatni átlagos testalkattal.

Tehát milyen külső és belső tulajdonságokkal lehetnék sikeres? Mekkora az a minimális anyagi háttér / havi bevétel ami egy ilyen élet fönntartásához szükséges Budapesten? Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se.

Szóval hogyan öltözködjek, milyen kiegészítőim legyenek, milyen haj, milyen körökben mozogjak, hogyan lehetnék érdekesebb figura egy ismeretlennek, legyen-e autóm, ha igen milyen... Lakás/albi hol, mennyiért? Szóval mire bukik egy 25 éves nő, tudom ez egy általánosítás de jól közelítheti a valóságot.

Ja, és nem tartom hasznos válasznak azt, hogy legyen luxus lakásom és kocsim, nyilván itt optimalizált értékekről lenne szó.

2017. márc. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Nagyon lenézed a nőket, neked csak valamien csúcsnő kell akivel villoghatsz az útcán. Nő otthon guggoljon, attól lesz szuper alakja de a férfinek muszály a bérlet. A mércéd pedig az egekben az elvárásaiddal de amit nyújtani tudsz a béka segge alatt. Igy soha nem lesz jó nőd, de még átlagos se mert ilyen a gondolkodásmódod.
2017. márc. 16. 16:12
 32/58 A kérdező kommentje:
Majd akkor alkoss véleményt a műszaki felsőoktatásról, ha benne vagy. egyetem és egyetem között óriási a különbség. Tudod a holló is énekes madár, csak levelezőn végzett. de kérdezz már meg egy olyan ismerősöd aki bme-vik-en vagy hasonló kvalitású egyetemen végzett, hogy mennyi ideje volt dolgozni és h bukott e ? De gondolom az ismerőseid között sincs ilyen ember, nem hogy te tanulnál ott.
2017. márc. 16. 16:19
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ismerösőm úgy gondolkodott mint te, mivel mérnökként cége volt ami állami beruházásokat teljesített, meggazdagodott. Neki is modell csajok voltak az ideáljaik, mint neked. Az eszmefutattásod nem az átlagot mutatja. Sajnos a modellcsajoknak nem kellett, igy egy átlagon aluli nőt vett feleségül.
2017. márc. 16. 16:19
 34/58 A kérdező kommentje:
Nem nézem le a nőket, inkább magamat szeretném fejleszteni, hogy jobb lehetőségeim legyenek. itt nem a személyiségem nyilvánul meg.
2017. márc. 16. 16:20
 35/58 A kérdező kommentje:
attól tartok rám is ez a sors vár :D csak ne verjen :D
2017. márc. 16. 16:21
 36/58 anonim ***** válasza:
Poénos de ő is BME-VIK szakon végzett :)
2017. márc. 16. 16:22
 37/58 anonim ***** válasza:

Neki ő volt az ideálja [link]

[link]

2017. márc. 16. 16:25
 38/58 anonim ***** válasza:
Az Obudain tanul, fogalmam sincs mennyivel rosszabb, mint a BME, de BME-s ismerosom is van jopar. Tobbek kozott noismerosom is van aki mernokinfon ott diplomazott. Masreszt meg nem csak a BME-s mernokoknek lesz jo allasuk, szoval tok mindegy, hol tanul valaki, allasinterjun az fog donteni, ki mennyire tudja jol eladni magat, nem az, melyik egyetem allitotta ki a diplomat. Nekem nincsenek mernokambicioim, szoval ja, en nem vagyok BME-s, huha :D
2017. márc. 16. 16:26
 39/58 A kérdező kommentje:

óbudai hallgatókat kerülik a munkáltatók.

Továbbá BME - VIK -en milyen szakra járt?

Mert nem vagyok benne biztos, hogy ott van levelező tagozat, és az sem mindegy hogy az elejétől a végéig dolgozott egész állásban és levelezőn tolta mellette, mert az utolsó évben már nem akkora para

2017. márc. 16. 16:31
 40/58 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ideálom, csak legyen jó a teste és ne legyen buta :D
2017. márc. 16. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!