Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen igényei vannak egy csinos 23-27 éves nőnek férfiakat illetően?
Persze a valóság összetettebb minthogy tételesen felsoroljuk az igényeiket. Ez a kérdést férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól!
Minap úgy alakult hogy egy plázában kellett a délutánom jelentős részét töltenem. Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára. Arra jutottam, hogy én vagyok a szürke, átlag férfi a tömegben, így esélyeim igen rosszak. 26 éves vagyok, sajnos valamivel 180 cm alatti magassággal, mondhatni átlagos testalkattal.
Tehát milyen külső és belső tulajdonságokkal lehetnék sikeres? Mekkora az a minimális anyagi háttér / havi bevétel ami egy ilyen élet fönntartásához szükséges Budapesten? Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se.
Szóval hogyan öltözködjek, milyen kiegészítőim legyenek, milyen haj, milyen körökben mozogjak, hogyan lehetnék érdekesebb figura egy ismeretlennek, legyen-e autóm, ha igen milyen... Lakás/albi hol, mennyiért? Szóval mire bukik egy 25 éves nő, tudom ez egy általánosítás de jól közelítheti a valóságot.
Ja, és nem tartom hasznos válasznak azt, hogy legyen luxus lakásom és kocsim, nyilván itt optimalizált értékekről lenne szó.
óbudai hallgatókat kerülik a munkáltatók.
Továbbá BME - VIK -en milyen szakra járt?
Mert nem vagyok benne biztos, hogy ott van levelező tagozat, és az sem mindegy hogy az elejétől a végéig dolgozott egész állásban és levelezőn tolta mellette, mert az utolsó évben már nem akkora para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!