Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos szingli nők, titeket nem szoktak rendszeresen megtalálni azzal, hogy miért nincs kapcsolatotok?
De igen :P
Eléggé zavaró, pláne amikor a pasik kérdezgetik ezt állandóan és bár kedvelem őket de nem akarok tőlük semmit. Hazudozni nagyon utálok, szóval nehéz helyzet tud lenni. A szülőket és a barátaimat viszonylag könnyű megoldani a pasikat nehezebb.
Nem, mert látják, hogy csinos vagyok és azért nincs kapcsolatom, mert épp nem akarok :D De bármikor lehetne, ha akarnék, ezt tudják ők is, plusz látják, hogy jól érzem magam egyedül is, akkor minek nyúzzanak vele?
21L
Nem tudom,nekem a csaladom meg a baràtaim nem nyagatnak ilyenekkel,nem szolnak bele az életembe.
2évig nem volt pàrom csak szexkapcsolatom,mert igy akartam.
N25
Megmondom, hogy jelenleg más fontosabb dolog is van az életemben, mint a pasizás. :D
Habár ez kamu. De valahogy nem állnak sorban az ajtóm előtt a pasik...
De, picit. Habár jövőre kezdem az egyetemet (ha minden igaz), akkor bekerülök egy új közösségbe. Sajnos a középiskolában a közösség elég rossz volt. Meg mivel ismerem őket 10-11 éves koruk óta (8 osztályos gimi), valahogy teljesen másképp nézem az ottani fiúkra.
Lassan 19 éves leszek, eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt, és kb 10 olyan fiú/férfi, akik megszólítottak és randiz(gat)tunk is. Hozzáteszem, neten sose ismerkedtem, sose kezdeményezek, tehát ezek valós ismerkedések. Nem tudom , ez kevésnek vagy soknak számít-e ebben a korban.
9#
1-2 volt csak gázos pasi ezek közül. Habár külsőre minden oké volt és komolynak is látszódtak, egy idő után lehullott a lepel és kiderült ez-az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!