Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy le lehet nyomozni a társkeresőn lévő nőket?
Oké, szerintem meg aki ír egy normális üzenetet, az megérdemel egy "bocsi, nem"-et. Szerintem ez egy szép gesztus (lenne), hogy "bár nem tetszel, emberszámba veszlek, és válaszolok".
Aki meg ezek után elkezd agresszívan zaklatni, annak akkor már tényleg nem kell válaszolni, vagy ha lehet, le kell tiltani.
A 72%-os kolléga úrnak üzenem, hogy ne erőlködjön. Ugyanezt a hadjáratot véghez vittem én is, észérvekkel és higgadt érveléssel felfegyverkezve. Az eredmény magáért beszél. Még én lettem leoltva, hogy mit képzelek én magamról, hogy elvárom, hogy embernek nézzenek...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Egy üzenetből nem mindig derül ki, ki a normális vérmérsékletű, ki az értelmes, ki a tökhülye, ki a habzó szájú k@@anyäzó. Míg társkeresőztem, futottam ám bele olyan férfiakba, képen, első üzenetben teljesen vállalhatónak tűntek, aztán kiderült egyikről, hogy ordas nagy suttyó, másikról, hogy kényszeres, harmadikról, hogy manipulatív kis g>>ci, negyedikről, hogy link alak - és némelyik levakarhatatlannak bizonyult egészen addig, míg 0 reakciót mutattam feléjük, vagy tiltottam az illetőt.
Nem azért lettél leoltva, mert azt szeretnéd, hogy embernek nézzenek, hanem a számonkérő stílusod miatt. És így visszaolvasva még mindig vállalhatatlan vagy.
Régi iwiw-es időkben még csak-csak lelehetett ellenőrizni, pl Petra98 - Lakhely : Szegvár Puff és már meg is volt.
(De egy nagy városban, vagy gyakori névvel már ez is nehezen ment)
@34-35
Attól, hogy itt nagy a szátok, továbbra is gerinctelen senkik vagytok. :)
Neked viszont ennyi örömöd van az életben, hogy teljesen ismeretlen embereket senkizel ahelyett, hogy a saját dolgaidat tennéd rendbe. De nincs ezzel baj, a boldogság csak annak jár, aki valóban tesz is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!