Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyenek miért vannak fent egyáltalán társkeresőn?
Akik szinte mindig online vannak, az esetek 99%-ban azonnal válaszolnak, éjjel-nappal a társkereső előtt ülnek, de találkozni még 5 percre sincs soha idejük.
Pedig a kiírásban szerepel, hogy párt keresnek. És nem az, hogy nem jövök be nekik, de senkivel sem találkoznak sose, több társkeresőző ismerősömtől is hallottam már. Beszélgettem egy ilyennel, ő elmesélte, hogy társat keres, nem barátkozást, meg nem hosszú chat-et, én is bejövök neki. Ennek ellenére sosem volt 5-10 perce arra, hogy találkozzunk, pedig majdnem mindig online volt gépről.
Egó tuningosok. Arra élveznek, hogy napi 1000 hívást kapnak, azt mondhatják maguknak, hogy "ha akarnék bármelyikkel elmehetnék", de a valóságban már
- vagy félnek találkozni, mert kiderülne, hogy 10 éves a fotó amit feltöltöttek
- van valakijük évek óta, csak unatkoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!