Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy le lehet nyomozni a társkeresőn lévő nőket?

Szánalmas vagy!! Jó,hogy nem verő embert küldesz rájuk!! Arra nem gondoltál ,hogy nem jössz be nekik??! Egyből nyomozzuk le. Miért személyesen ,hogy rendeznéd le,ha találkozni se hajlandóak veled??! Vagy ,ha odamész magadtól ,az meg zaklatás....
Istenem ,az ilyen szánalmas pasiktól mentsen medg az isten!!
Arra nem gondoltál ,hogy nem jössz be nekik??!
Ilyen nincs!!!! Mindenkibe meg lehet találni a szépet, ha először nem vagyok az eset, akkor is igenis adjon esélyt hogy megismerje személyiségem és belém szeressen.

Vicc vagy kérdező...
Ha nekem valaki nem jön be külsőleg,miért akarjam megismerni??!
Gondolom fordítva te sem akarnád megismerni,egy olyan nőt aki kívűlről nem az ideálod...
Gondolkozz már,te nagyon okos!!!

10-es vagyok, igen, én is arról beszéltem, amiről a 12-es. Vissza lehet utasítani bárkit normális hangnemben, ezzel nincs semmi gond. De azért emberszámba venni nem ártana.
Aki meg lepontozott, írja már meg, hogy miért! Én csak annyit írtam, hogy egy kedves, értelmes üzenetre illene ugyanilyen hangnemben válaszolni. Akkor is, ha nem tetszik. Nem kell összejönnöd a másikkal, szó se róla! Csa emberszámba kellene venni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!