Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valahogy le lehet nyomozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy le lehet nyomozni a társkeresőn lévő nőket?

Figyelt kérdés
Mondjuk IP cím vagy egyéb megoldások alapján, ugyanis azokkal a nőkkel akik nem írnak nagyon szívesen elbeszélgetnék személyesen hogy miért nem írt vissza, ha már vettem a fáradságot és hajlandó voltam neki egy értelmes levelet megfogalmazni és elküldeni.
2017. máj. 2. 17:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
12%
#7: ebben van igazság. Ezért kéne kiírni az adatlapra, hogy bocs mindazoktól, akiknek nem válaszoltam, vagy ilyesmit. A nem válaszolás nem "szimplán azt jelenti, hogy nem téged keres", hanem emellett azt is, hogy az illető nem vesz téged emberszámba.
2017. máj. 2. 17:42
 12/38 anonim ***** válasza:
95%

Szánalmas vagy!! Jó,hogy nem verő embert küldesz rájuk!! Arra nem gondoltál ,hogy nem jössz be nekik??! Egyből nyomozzuk le. Miért személyesen ,hogy rendeznéd le,ha találkozni se hajlandóak veled??! Vagy ,ha odamész magadtól ,az meg zaklatás....

Istenem ,az ilyen szánalmas pasiktól mentsen medg az isten!!

2017. máj. 2. 17:43
 13/38 A kérdező kommentje:

Arra nem gondoltál ,hogy nem jössz be nekik??!

Ilyen nincs!!!! Mindenkibe meg lehet találni a szépet, ha először nem vagyok az eset, akkor is igenis adjon esélyt hogy megismerje személyiségem és belém szeressen.

2017. máj. 2. 17:46
 14/38 anonim ***** válasza:
97%

Vicc vagy kérdező...

Ha nekem valaki nem jön be külsőleg,miért akarjam megismerni??!

Gondolom fordítva te sem akarnád megismerni,egy olyan nőt aki kívűlről nem az ideálod...

Gondolkozz már,te nagyon okos!!!

2017. máj. 2. 17:49
 15/38 anonim ***** válasza:
2%

10-es vagyok, igen, én is arról beszéltem, amiről a 12-es. Vissza lehet utasítani bárkit normális hangnemben, ezzel nincs semmi gond. De azért emberszámba venni nem ártana.

Aki meg lepontozott, írja már meg, hogy miért! Én csak annyit írtam, hogy egy kedves, értelmes üzenetre illene ugyanilyen hangnemben válaszolni. Akkor is, ha nem tetszik. Nem kell összejönnöd a másikkal, szó se róla! Csa emberszámba kellene venni.

2017. máj. 2. 17:51
 16/38 Költőnő? ***** válasza:
93%
Úristen....
2017. máj. 2. 17:54
 17/38 anonim ***** válasza:
98%
Persze kérdező, van olyan, hogy valaki nem az esetem de később megismerem és megtetszik. Viszont szerintem rólad már messziről (online)lerí, hogy van valami kattanásod.
2017. máj. 2. 17:54
 18/38 anonim ***** válasza:
97%
Itt kb teged kene lenyomozni es mutogatni hogy ezt kerulje el minden no jo messzire.. te beteg allat.
2017. máj. 2. 17:55
 19/38 anonim ***** válasza:
98%
Mi az, hogy "igenis adjon esélyt" és IP nyomozás?? Zaklatásért simán felnyomhatnak. Kicsit el vagy szállva, szerintem nem ártana egy dilidoki beszélgetés. Amúgy elolvassa a levelet, megnéz adatlap, nem vagy szimpi, jó hogy nem ír. Ráadásul a legtöbb oldalon limitált az ingyen levél küldés, nem rád fogják pazarolni
2017. máj. 2. 17:59
 20/38 anonim ***** válasza:
98%
Úristen... mégis hogy képzeled, hogy vadidegen nők kérése, engedélye, tudta nélkül egyszer csak odamész és rájuk erőszakolod magad? Nem érzed, hogy ez mennyire durva? Hülye kérdés, az ilyenek nem érzik... utolsó önző majmok, meg se fordul a fejükben, hogy nem csak nekik, a másik félnek is vannak "igényei" - ez esetben az, hogy hagyd békén. Am. mégis mit vársz ettől? Gondolod, hogy majd a nyomozásod meg a zaklatásod után vonzóbbá válsz a számukra, ahelyett, hogy lefújnának gázspray-vel?
2017. máj. 2. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!