Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valahogy le lehet nyomozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy le lehet nyomozni a társkeresőn lévő nőket?

Figyelt kérdés
Mondjuk IP cím vagy egyéb megoldások alapján, ugyanis azokkal a nőkkel akik nem írnak nagyon szívesen elbeszélgetnék személyesen hogy miért nem írt vissza, ha már vettem a fáradságot és hajlandó voltam neki egy értelmes levelet megfogalmazni és elküldeni.
2017. máj. 2. 17:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
96%
Én egy büdös esélyt sem adnék neked. Utcán is elmennék melletted.
2017. máj. 2. 18:30
 22/38 anonim ***** válasza:
97%
Remélem kérdező csak a neten keresel társat! Elképzelem, ahogy leszólítasz valakit, majd az elutasítás után árnyékként követed szerencsétlen lányt. Kezeltesd magad, nem vagy komplett.
2017. máj. 2. 18:41
 23/38 anonim ***** válasza:
24: Fogd már vissza magad, te szerencsétlen! Undorító vagy ezzel a gyanúsítgatással. Nem veszed észre a két kérdés közötti különbséget? Én tettem fel azt a kérdést, nem az itteni kérdező!
2017. máj. 2. 18:47
 24/38 anonim ***** válasza:
jah, pont véletlenül jelenik meg 2 ugyanolyan kérdés (a csajok miért nem írnak vissza bocs-ot), ráadásul amióta a másik kérdés fent van, pont azóta tűnt el innen a kérdező. hagyjad már :D
2017. máj. 2. 19:18
 25/38 anonim ***** válasza:

Azért jelent meg ugyanakkor, mert erről a kérdésről jutott eszembe a téma. De amúgy abban nem értek egyet az itteni kérdezővel, hogy az udvariasan visszautasítás nem oké, szerintem az teljesen oké.

Az viszont nem oké, hogy egyes válaszolók azt hiszik magukról, hogy ők az atyaúristen, és bizonyíték nélkül gyanúsítgatnak, hogy "ez a kérdező ugyanaz, mint aki a másik kérdést tette fel".

2017. máj. 2. 19:22
 26/38 anonim ***** válasza:

Naa kérdező,összejött az orgazmusod?:D Most kaptál választ bőven,élvezkedhettél! :D

Csak úgy megkérdezném halkan,az IP címüket honnan akarod megtudni? Talán simán rákérdezel? Belőled még azt is kinézem! :D

2017. máj. 2. 19:38
 27/38 anonim ***** válasza:
Én ennél jóval kevésbé súlyos mentális betegséggel is klinikai szakpszichológusnál kötöttem ki, mint ami a kérdezőnek van. Ő meg szabadon jár-kel a világban.. Hogy mik vannak...
2017. máj. 2. 20:43
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó, hogy feltette a kérdést. A többi, válasz hiánya miatt siránkozó férfi ezek után kapisgálja talán, hogy miért nem válszolnak a nők. Igen, tudom, hog kevesebb az ilyen beteg ember, mint a normális, de pont elég egy ilyenbe belefutni, hogy az ember meggondolja kinek, mire válaszol. Mert bizony elég sok pasi nem elégszik meg a bocsi nemmel. Itt is futottam már érdekes privát üzenetekbe. Senkinek nem válszolok azóta, tök ártalmatlan üzenetekre sem. Bunkó vagyok? Lehet, de elsősorban óvatos.

A nem válaszolás meg tulajdonképpen maga a válasz = bocsi nem. Ha nem lennének olyan férfiak, akik ezek után is erőszakoskodnak, hogy de miért, de adj egy esélyt...stb., akkor lenne értelme válszolni. Amikor regisztráltak, biztos válszoltak ezek a nők is, csak leszoktak róla, és nem ok nélkül.

2017. máj. 2. 21:04
 29/38 anonim ***** válasza:
40%

"A nem válaszolás meg tulajdonképpen maga a válasz = bocsi nem"

Nem, a nem válaszolás (ahogy egy másik válaszoló már leírta) annak a jele, hogy emberszámba se veszed a másikat.

Ez meg, amit írsz, pont olyan mint mikor a nőgyűlölő férfiak írják, hogy azért bunkók, mert egy csomó nő csúnyán viselkedett velük. Viszont szerintem egy rendes nő nem érdemli meg, hogy bunkók legyenek vele más nők miatt, és ugyanígy egy rendes férfi se érdemli meg, hogy bunkó légy vele, mert más idióta férfiak zaklattak.

2017. máj. 2. 21:09
 30/38 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Én nő vagyok, biztos ezért látom másként. Nem vagyok se romantikus, se érzékeny, ha párt keresnék ráírnék arra, aki tetszik, és nem sértődnék meg, ha nem válaszol, nekem ez egy válasz. Sőt, jobban is szeretem, ha nem ragozzuk túl. Nem gondolom, hogy emiatt ne venne emberszámba, csak azt, hogy nem tetszem neki, és ennyi. Szerintem kár ebbe többet belelátni, arra kell koncetrálni, aki visszaír, és nem egy bocsi nemet, hanem hogy szívesen megismerne.

2017. máj. 2. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!