Ha valakinek írok, például társkeresőn, akkor ő letudja nyomozni az én gépem IP címét?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 22:45
2/21 A kérdező kommentje:
van ilyen program, amit például netről lehet letölteni?
2012. ápr. 15. 22:46
3/21 anonim válasza:
Ha a NASA-nál dolgozik vagy valami titkosszolgálatnál akkor biztos.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy mit érne el vele! Hanem lehet-e ilyet. Mert nekem azt mondták, hogy igen! Tegyük fel: Írsz valakinek, aki a válaszodból, lenyomozza a géped IP címét.
2012. ápr. 15. 23:11
6/21 anonim válasza:
Akkor most megnyugtatlak hogy NEM tudja és ha tudná se tudna mit kezdeni a te IP cimedel :) !!
Ha fent vagy egy társkeresön akkor nyugtatásodra adom hogy anno én is fentvoltam és engem is rijogatak hogy tudják az ip cimemet és hogy mi van a gépemen
most ez az ip cimem 156.67.89.56
tessék :D
NEM KELL FÉLNI !!
7/21 A kérdező kommentje:
:)) Köszi, de nem az... Az a lényeg, hogy nem akarom, hogy tudják, hogy ÉN vagyok.:) Szóval akkor nincs olyan program, ami kimutatja az IP címemet??? :DD Bocsi, de nehéz napom volt és rettentő lassú a felfogásom. Mert ha kiírja az a progi az ip címet, akkor tudják, hogy én vagyok aki írt.
2012. ápr. 15. 23:24
9/21 A kérdező kommentje:
Na kössz!:D
2012. ápr. 15. 23:46
10/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan kapcsolódtok egymáshoz, közvetetten, tehát te elküldöd az üzenetet a szervernek és az tovább neki, akkor nem tudja kideríteni (ilyen pl. bármilyen webes felület, fórum, böngészőben lévő chat stb.); vagy közvetlenül "beszélget" a két gép, akkor könnyedén ki lehet deríteni (ilyen a skype, msn, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!