Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valahogy le lehet nyomozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy le lehet nyomozni a társkeresőn lévő nőket?

Figyelt kérdés
Mondjuk IP cím vagy egyéb megoldások alapján, ugyanis azokkal a nőkkel akik nem írnak nagyon szívesen elbeszélgetnék személyesen hogy miért nem írt vissza, ha már vettem a fáradságot és hajlandó voltam neki egy értelmes levelet megfogalmazni és elküldeni.
2017. máj. 2. 17:00
1 2 3 4
 1/38 Költőnő? ***** válasza:
94%
Sztem meg beteg vagy.
2017. máj. 2. 17:01
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Miért csinálsz ekkora faxnit ebből az egészből? A nem válaszolás szimplán azt jelenti, hogy nem téged keres. Fogd fel így, ne akarj már Maigret felügyelőt játszani:)
2017. máj. 2. 17:02
 3/38 A kérdező kommentje:
2. De vagy 100 levelet írtam és egy sem írt vissza csak elolvasta a levelet és megnézte az adatlapomat.........
2017. máj. 2. 17:04
 4/38 anonim ***** válasza:
98%
Előre sajnálom azt a nőt, aki vissza fog neked írni. Simán kinézem belőled, hogy évekig zaklatnád utána :D
2017. máj. 2. 17:06
 5/38 A kérdező kommentje:
4. Tény hogy nagyon ragaszkodó típus vagyok és nehezen engedem el a nőket......
2017. máj. 2. 17:06
 6/38 anonim ***** válasza:
95%

Meg lehet ám őket is érteni. Ha visszaírnának egy ilyet, hogy "ne haragudj, de nem egymást keressük", akkor sok fickó tovább próbálkozna: "De miért nem? Nem vagyok elég jó neked vagy mi a gond velem? Nem is ismersz, csak felületesen ítélkezel! Adj egy esélyt!"

Ez pedig könnyedén átcsaphat egy olyan dologba, ami már a zaklatás előszobája.

2017. máj. 2. 17:14
 7/38 anonim ***** válasza:
96%

Ezért mondom, hogy sokszor jobb egy kőbunkó, türhő válasz, mint a semmi. Előbbiből ugyanis lehet tanulni/fejlődni, de az utóbbiból nem.

Abból jönnek aztán az olyan hajmeresztések, hogy "mertnincsbéemvém", "mertnemvagyokkopaszkigyúrtállat", "merttörpevagyok", satöbbi...

2017. máj. 2. 17:25
 8/38 anonim ***** válasza:
98%
Azért nem írnak vissza neked, mert rögtön levágták, hogy pszichiátriai eset vagy.
2017. máj. 2. 17:26
 9/38 anonim ***** válasza:
11%

Egy normális, értelmes levélre nem válaszolni tényleg bunkóság, legalább, egy "bocsi nem"-et illene írni a másiknak.

Azt viszont nem tudhatjuk, hogy a te leveled milyen volt, tényleg értelmes-e vagy sem.

2017. máj. 2. 17:36
 10/38 anonim ***** válasza:
0%
IP-t nem fogsz tudni lenyomozni, hacsak nem hatósági személy vagy. Az viszont egy okos trükk, hogy beírod a Facebook keresőjébe a keresztnevüket és a lakóhelyüket. 2-3 lányt megtaláltam már én is így, mondjuk én csak sima sztalkerkedés céljából kerestem rájuk lol.
2017. máj. 2. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!