Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy netes társkeresőn vagy egy telefonos applikáción miért csináljátok azt, hogy?
Igazad van, nem lehet egy embert 2 mondatból megismerni.
De egy szóból is el lehet dönteni, hogy akarom-e megismerni. Amennyit leírtál, annyit vonok le, hogy kioktató vagy, makacs, általánosító, saját véleményed az etalon, azonnal támadsz. Ilyen embert nem akarnék jobban megismerni.
Kérdező én leírtam neked hosszasan, hogy mi a baj, de nem is reagáltál?
Na és azt miért van?
Hajtod a saját véleményed, és nem hallgatsz senkire.
Nem ismerlek, de nem is akarlak jobban megismerni, mert már most felidegesítesz. Nem unalmas vagy (bár az vagy), hanem egyenesen idegesítő, ami bizony nem azt jelenti, hogy meg akarlak ismerni .
ilyen egyszerű. Nem ismerlek. De nem is akarlak.
Mi a kérdés?
miért akarnálak megismerni? Mi a motivációm rá? semmi.
Nem érdekelsz és ennyi. Nem kötelező nekem ismernem téged. Semmit nem veszítek, ha nem ismerlek meg téged. És úgy látom semmit se nyerek, ha megismerlek. Ilyen egyszerű.
Előítélet? Nos, a társ keresés ilyen. Nem lehet mindenkinek esélyt adni amíg alaposan megismerjük, valami alapján szűrni kell.
Te az itteni hozzászólásaid alapján nem tűnsz sem érdekesnek, sem különösen értelmesnek. Lehet, hogy tévedek, de vállalom a tévedésem következményeit. Ha valaki nem ír vissza rendszeresen vagy sehogy sem, az az érdeklődés hiánya. Nem tudtad felkelteni az érdeklődését. Ennyi. Ezt lehet csűrni-csavarni de ez van. Igazságtalan? Lehet. Felületes a döntés, hisz nem ismerjük a tényeket? Lehet. De mindenki az emberismerete alapján dönti el, hogy az illető érdemes-e arra, hogy tovább ismerkedjen vele. Ezt neked el kell fogadnod, ezen változtatni nem tudsz. Hidd el, ha egy értelmes lányt érdekelsz, ott egy élénk, motivált beszélgetés fog kialakulni.
látom, nagyon szeretitek itt azzal lerendezni a dolgot, hogy "nem keltetted fel az érdeklődést". És tényleg, egy mondatból hogyan lehetne?
Nekem is volt olyan, hogy egyezés, de 188 km. Első kérdésem, hogy pesti vagy, mert látom a távolságot. Egy hét múlva irok újra, hogy csak mert nem akarok felesleges köröket futni. Nem jött válasz. Miért nem lehetett azt mondani, hogy "nem, nem vagyok pesti" ?
csomószor látom, hogy lankadnak a dolgok. Mindig felajánlom, hogy "ne folytassuk?", erre sem jön semmi! És ilyenkor mi van? Rendszerhiba?? Lehet találgatni!
és az szép volt, amikor valakivel egyezés, 3 sort beszélgettünk, majd eltűnik. Mivel volt fb-n közös ismerősünk, utána tudtam irni - letiltott!
Azt meg végképp nem értem, hogy jópár beszélgetés volt, még az fb-jét is megadta, tett fel még képeket a kedvemért, aztán... paff! sutty! Nem reagált többet.
Ilyenkor azért ne csodálkozzatok, hogy felkapjuk a vizet. Nagyon kevés (!!!) kivétel van, akikkel le tudtuk kommunikálni, hogy nem mehet tovább, mert magasabb, stb.
34-es úgy látszik,nembismerek értelmes lányt! A nők,ha társkeresésről van szó, elfelejtenek ésszerűen gondolkodni. Lehet,hogy nem egy 40 éves kétgyerekes anyukának kellene felszednie egy 27 éves fiút!"
Abban igazad van,hogy ha nem ír vissza,akkor nem érdeklem,de nem egyáltalán nem,hanem csak azok alaphán,amit addig levett.
De Én nem arra megyek rá,hogy megismerjem telefonon keresztül, hanem a személyes találkozóra,csak odáig nem szeretnek valami miatt eljutni,és nem,nem csak Velem van a hiba,nézzétek meg a 35-ös leírását,ő is leírja,hogy még a Facebook-on is feltöltöttek miatta fotókat,stb.és utánna lelépett mégis.
Nekem az a gyanús,hogy elég jó kinézetű nők is régóta fent vannak egy-egy ilyen oldalon aktívan. Akkor most mi van,nem találnak társat hónapok óta?
Inkább csak hülyítik a férfiakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!