Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejt lennék mert nem kellek senkinek sem?
Szerintem meg sima paranoid vagy es minden ferfiba belekepzeled hogy csak szexet akar.
Nem akarom elhinni hogyha kulsore nincs veled gond es vannak is jelentkezok abbol az osszes 100% csak ki akar hasznalni szexualisan. Ez mar inkabb uldozesi mania.
mikor egy nő azt mondja, hogy csak X típusú férfi jelentkezik, az eleve a következőt jelenti:
- a jelentkezők kb 80%-át már eleve kiszórta, őket még jelentkező számba sem vette.
- a maradékból valamennyire igaz az állítás
Nőismerősökkel szoktam mindig ezen vitázni, mikor azt mondja, hogy ő senkinek nem kell. Erre elkezdem sorolni neki, hogy ki mindenki hajtott rá az elmúlt 2 évben a közös társaságból, ők meg mindegyiket lecsapják, hogy de az nem számít, az ronda, az öreg, az csak barát, arra nem tud férfiként gondolni, azt kizárta ezért, azt meg amazért (hozzáteszem egyik férfi sem egy kaszkadőrként dolgozó Adonisz, de az említett hölgyek sem most jöttek a Vogue magazin címlapjáról, és egy irodista lány vagy tanárnő sem a szuperizgalmas életéről híres)
Végül persze igazuk van, mert ha 10 jelentkezőből 9-et eleve nem is tekintett jelentkezőnek, az az 1 meg szexet akart, akkor tényleg 100%-ban szexre hajtanak a férfiak.
Khm... Szexet mindenki akarni fog, mondjuk leszámítva az aszexuálisakat.
Hogyan szűröd ki, hogy csak azt akarnának?
Mert én sem várnék házasságig vele, sőt, még 3 hónapot se. És ez szerintem nem annyira önzőség, csak máshogy kezeljük a kérdést: lehet a hosszabb várakozás miatt felértékelted az egész szexualitást-dolgot, pedig szerintem csak egy lépés egymás megismerésében.
Nem kell az első randin azonnal ledobni a ruhákat, de ha már van elég bizalom, nagy vonalakban megismertétek egymást és még mindig vonzónak találod a másikat, akkor nyugodtan sort lehet rá keríteni.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!