Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Selejt lennék mert nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Selejt lennék mert nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de egy pasinak vagy nem kellek egyáltalán, vagy csak szexre. Ebből adódóan még nem feküdtem le senkivel sem, mert azt szerettem volna, ha legalább akivel először megtörténik szeretne. L/26
2017. ápr. 23. 08:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Buta vagy és elkeseredett. Lehet, hogy hisztis is. Nem kéne mindig anyura, meg apura hallgatni. Ez ennyi idősen már kifejezetten egészségtelen dolog. Legjobb volna elköltözni, kirepülni (mert gondolom velük élsz, de legalábbis a közelükben).
2017. ápr. 23. 10:58
 22/26 anonim ***** válasza:
#2 ezek után csodálkozol, ha nem kellesz senkinek?!
2017. ápr. 23. 11:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg sima paranoid vagy es minden ferfiba belekepzeled hogy csak szexet akar.

Nem akarom elhinni hogyha kulsore nincs veled gond es vannak is jelentkezok abbol az osszes 100% csak ki akar hasznalni szexualisan. Ez mar inkabb uldozesi mania.

2017. ápr. 23. 11:39
 24/26 anonim ***** válasza:
95%

mikor egy nő azt mondja, hogy csak X típusú férfi jelentkezik, az eleve a következőt jelenti:

- a jelentkezők kb 80%-át már eleve kiszórta, őket még jelentkező számba sem vette.

- a maradékból valamennyire igaz az állítás

Nőismerősökkel szoktam mindig ezen vitázni, mikor azt mondja, hogy ő senkinek nem kell. Erre elkezdem sorolni neki, hogy ki mindenki hajtott rá az elmúlt 2 évben a közös társaságból, ők meg mindegyiket lecsapják, hogy de az nem számít, az ronda, az öreg, az csak barát, arra nem tud férfiként gondolni, azt kizárta ezért, azt meg amazért (hozzáteszem egyik férfi sem egy kaszkadőrként dolgozó Adonisz, de az említett hölgyek sem most jöttek a Vogue magazin címlapjáról, és egy irodista lány vagy tanárnő sem a szuperizgalmas életéről híres)

Végül persze igazuk van, mert ha 10 jelentkezőből 9-et eleve nem is tekintett jelentkezőnek, az az 1 meg szexet akart, akkor tényleg 100%-ban szexre hajtanak a férfiak.

2017. ápr. 23. 11:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Khm... Szexet mindenki akarni fog, mondjuk leszámítva az aszexuálisakat.

Hogyan szűröd ki, hogy csak azt akarnának?

Mert én sem várnék házasságig vele, sőt, még 3 hónapot se. És ez szerintem nem annyira önzőség, csak máshogy kezeljük a kérdést: lehet a hosszabb várakozás miatt felértékelted az egész szexualitást-dolgot, pedig szerintem csak egy lépés egymás megismerésében.

Nem kell az első randin azonnal ledobni a ruhákat, de ha már van elég bizalom, nagy vonalakban megismertétek egymást és még mindig vonzónak találod a másikat, akkor nyugodtan sort lehet rá keríteni.

31F

2017. ápr. 23. 12:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha nem nèzed meg a privátokat, már azzal sok lehetősèget elvettèl magadtòl, persze nem haragszom, csak ha esetleg visszahúzòdòbb vagy, nem jó ötlet ezt kizàrni.
2017. ápr. 23. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!