Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, 6 éve nincs barátnőm, mások szerint (is) normálisan nézek ki nincs velem semmi gond. Nem vagyok beképzelt, sem degenerált, értelmes, felnőtt ember vagyok, egyetemet végeztem, nem vagyok lusta, dolgozom, mellette sportolok is. Van 2 autóm, házam, mindért én küzdöttem meg, nem alám tették, ergo az egzisztencia is rendben. Valamiért az összes lány lekoptat, akivel kapcsolatba kerülök (tinder,utca, ismerős ismerőse bármi. Kedves vagyok velük, figyelmes, odaadó, de átlag két hét után mind eltűnik. Szerintem túltolom, és az jön át nekik h belül egy lelki nyomorék kiált, hogy valakit adjon már neki az élet. Egyre rosszabbul viselem, egyedül elvagyok amúgy, de mikor jön egy-egy érzelmi hullámvölgy akkor nagyon magam alatt tudok lenni. Tippek, hogy mi tévő legyek? Nem akarok egy életet egyedül leélni. Negatív, kekeckedő leszóló kommenteket kérem ne.

2017. ápr. 21. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Pedig a hiba benned van, csak ki kell deríteni, mi az.
2017. ápr. 21. 19:50
 2/10 schamuelson ***** válasza:
90%

Ne haragudj, hogy kérdéssel válaszolok a kérdésedre! Előfordult már olyan az életed során, hogy egy lány vagy nő kezdeményezett vagy nyitott feléd?

Megmagyarázom, miért kérdem ezt. Mert annak idején én is értetlenül, irigykedve néztem a sikeresen csajozó kortársaimat. Közben meg leráztam azokat a lányokat, akiknek én bejöttem volna, csak nekem nem tetszettek valamiért. Amikor megtanultam kompromisszumot kötni, akkor sikerült elvesztenem a szüzességemet, és életre szóló párt is utána találtam. Tehát nem a nagy ideálra vártam, hanem leszálltam a földre.

Akik feladják az ismerkedést veled két hét után, milyen magyarázatot adtak? Abból nem sikerült tanulnod?

2017. ápr. 21. 19:56
 3/10 Bad G-Sus ***** válasza:
az hogy túlságosan is akarod a kapcsolatot és ezt érzik a nők, vedd lazábbra egy kicsit a dolgot, ha ismerkedsz is csak lazán.. ne add egyből tudtára h te keresel vkit meg ilyen hülyeségek..érzelmileg igen csak gyenge vagy ezt se szeretik a nők, gondolom ez is látszik rajtad amikor beszélsz egy olyan nővel akitől úgy mond szeretnél valamit. változtass magadon.
2017. ápr. 21. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Ez egy rejtély. Normálisan kinéző, értelmes, udvarias, diplomás ember rendezett anyagiakkal...és még se találsz partnert. Másnál ennek a fele sincs meg és mégis van nője. Ezt neked kell kianalizálnod.
2017. ápr. 21. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen volt, Ő volt akivel majd 5 évet együtt voltam, még régen. Aztán akik utána jöttek.. hát, nekem fontos h a szememnek is tetszen, és nem azt mondom, hogy csak a topmodellek jöhetnek számításba, de azért van egy szint aminél a magány is jobb. Hát akik eltűntek, azoknak többnyire elvitte a cica a nyelvét, hiába kerestem őket, válaszra se méltattak, hogy legalább megtudjam mi volt a gond és így tanulni se tudok a hibáimból.
2017. ápr. 21. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Vlsz erőlteted és ráfeszülsz a témára. Talán jobb, ha hagyod egy kicsit. Majd megtalál, aki akar tőled vmit.
2017. ápr. 21. 20:16
 7/10 schamuelson ***** válasza:
91%

Ok! Egyrészt eleve a kérdésed kifejtése is nagyon normális volt, továbbá a hozzászólásban felvetett kérdésekre is korrekt választ adtál, így mentesültél a trollkodás vádja alól.

Azt hiszem, magad is sejted , hol van az eb elhantolva. Elsőre átsiklottam egy megjegyzésed felett: "Szerintem túltolom..."

Mivel a randiig, pár napig,hétig eljutsz, sejthető, hogy a megjelenéseddel tényleg nincs gond. Viszont egy nagyon fontos dologról nem tettél említést, a humorról, lazaságról. Az ismerkedős fázisban a nők többségének ez nagyon fontos tulajdonság. Hiába rendelkezik a férfi rendezett anyagiakkal, célokkal, egzisztenciával, ha túl merev (na, nem ott lent).

Tudom, hogy közhelyes a tanácsom, de ne add fel, és igyekezz kicsit lazábban hozzáállni. Elfogadni, felismerni a véletlen lehetőségeket.

Ha pedig a gödör alján vagy, akkor végképp ne add fel! Állj fel, és a kövek legurulnak a hátadról!

Ha nagyon de nagyon magad alatt vagy, akkor esetleg privátban elmesélem, hogyan akadtam össze a párommal. Éppen halni készültem, bár nem önszántamból...

2017. ápr. 21. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:

7es

Persze, mondd nyugodtan privátban, érdekel!

Humorral nincs baj, mindig megtudom nevettetni őket, valszeg a ráfeszüléssel lehet a gond, hogy elég hamar belezúgok valakibe, aztán meg akarom szerezni magamnak, és megérzik a "veszély" és ezért falcolhatnak le.. :/

2017. ápr. 21. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
mi a fenének 2 autó?! Pénzpazarlás...
2017. ápr. 21. 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:

ha ironikus akarnék lenni mondhatnám, hogy ha már családom nem lesz, meg nőkre sem kell költenem, akkor legalább hobbim legyen

2017. ápr. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!