Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Ne haragudj, hogy kérdéssel válaszolok a kérdésedre! Előfordult már olyan az életed során, hogy egy lány vagy nő kezdeményezett vagy nyitott feléd?
Megmagyarázom, miért kérdem ezt. Mert annak idején én is értetlenül, irigykedve néztem a sikeresen csajozó kortársaimat. Közben meg leráztam azokat a lányokat, akiknek én bejöttem volna, csak nekem nem tetszettek valamiért. Amikor megtanultam kompromisszumot kötni, akkor sikerült elvesztenem a szüzességemet, és életre szóló párt is utána találtam. Tehát nem a nagy ideálra vártam, hanem leszálltam a földre.
Akik feladják az ismerkedést veled két hét után, milyen magyarázatot adtak? Abból nem sikerült tanulnod?
Ok! Egyrészt eleve a kérdésed kifejtése is nagyon normális volt, továbbá a hozzászólásban felvetett kérdésekre is korrekt választ adtál, így mentesültél a trollkodás vádja alól.
Azt hiszem, magad is sejted , hol van az eb elhantolva. Elsőre átsiklottam egy megjegyzésed felett: "Szerintem túltolom..."
Mivel a randiig, pár napig,hétig eljutsz, sejthető, hogy a megjelenéseddel tényleg nincs gond. Viszont egy nagyon fontos dologról nem tettél említést, a humorról, lazaságról. Az ismerkedős fázisban a nők többségének ez nagyon fontos tulajdonság. Hiába rendelkezik a férfi rendezett anyagiakkal, célokkal, egzisztenciával, ha túl merev (na, nem ott lent).
Tudom, hogy közhelyes a tanácsom, de ne add fel, és igyekezz kicsit lazábban hozzáállni. Elfogadni, felismerni a véletlen lehetőségeket.
Ha pedig a gödör alján vagy, akkor végképp ne add fel! Állj fel, és a kövek legurulnak a hátadról!
Ha nagyon de nagyon magad alatt vagy, akkor esetleg privátban elmesélem, hogyan akadtam össze a párommal. Éppen halni készültem, bár nem önszántamból...
7es
Persze, mondd nyugodtan privátban, érdekel!
Humorral nincs baj, mindig megtudom nevettetni őket, valszeg a ráfeszüléssel lehet a gond, hogy elég hamar belezúgok valakibe, aztán meg akarom szerezni magamnak, és megérzik a "veszély" és ezért falcolhatnak le.. :/
ha ironikus akarnék lenni mondhatnám, hogy ha már családom nem lesz, meg nőkre sem kell költenem, akkor legalább hobbim legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!