Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés
Külsőre nem vagyok csúnya, ápolt vagyok, adok magamra. De sajnos enyhén autista vagyok. Visszahúzódó, csendesebb lány vagyok. Viszont hiába randizok akárkivel, egy pár randinál tovább senkit sem érdeklek. Az a kifogás mindig, hogy én túl jó vagyok hozzájuk, ami persze tudom, hogy csak kamu. Így valójában azt sem tudom mi a baj velem. Azt szeretném, ha egy fiú nekem megadná az alapvető tiszteletet pl. nem késik állandóan egy csomó időt a randikról. Nem tudom miért, de az idegenekkel való bármilyen kapcsolatteremtés nem megy. Mondjuk lehet rágörcsölök is, de ez érthető 26 évesen, hiszen már kifutok az időből. Volt olyan fiú, akinek miután elmondtam hogy szűz vagyok, utána már nem is érdekeltem. Ráadásul még azóta is szűz vagyok. Depressziós vagyok, ki sem mozdulok szinte itthonról, de amúgy nincs is kivel kimozdulnom. Már azon is gondolkodtam, hogy jobb lenne ha nem is élnék. L/26
2017. márc. 17. 14:38
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok itt ismerkedni, és normális válaszokat kérnék.
2017. márc. 17. 14:44
 2/19 anonim ***** válasza:
éld az életedet egyedül. Ha már az ismerkedéstől is elzárkózol, akkor meg se lepődöm, hogy nem kellesz senkinek.
2017. márc. 17. 14:46
 3/19 anonim ***** válasza:

Kép legalább a nagyon azonosítható részletek kitakarásával jó lenne... mert ez így nagyon hihetetlen.

Egyébként a szüzesség az olyan a férfitársaim túlnyomó többségénél mint a hátsó bejárat: Szent grál

Szóval nem hogy taszító, de kifejezetten vonzó. (nekem egyik sem vonzó, de a szüzesség nem is taszító)

4/19 anonim ***** válasza:

Ha nem mozdulsz ki, és itt sem ismerkedsz, akkor tényleg elég reménytelen a helyzet.

Mik jellemzőek rád az Asperger-szindróma tünetei közül? (Nem muszáj nyilvánosan leírnod.)

5/19 A kérdező kommentje:
Ismerkedtem már interneten, de soha nem jött össze. Volt olyan akivel személyesen ismerkedtem meg egy suliban. Sok helyzetben nem tudom hogy kellene reagálnom. Egy emberrel eltudok beszélgetni, de már nagy társaságban nem, de az utóbbi időben már ez is javult valamennyit. Egyedül idegenek között szorongok, rosszul érzem magam.
2017. márc. 17. 14:50
 6/19 A kérdező kommentje:
Jellemző rám, hogy olyan dolgokban, amikben mozogni kell pl. tesi, tánc, mint ha ezekben a dolgokban sokkal ügyetlenebb lennék.
2017. márc. 17. 14:51
 7/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem vagy nyitott sehol se, akkor mért mártírkodsz ? Adni kéne neked mindenhol esélyt, ha ennyire nagy baj és ennyire szomorú vagy, hogy nincs párkapcsolatod. De hát így pfff mit vársz, igaz a sajnáltatás mindig könnyebb. ,,Már azon is gondolkodtam, hogy jobb lenne ha nem is élnék." és a nem adok senkinek se esélyt neten például mert kettő nem sikerült. Még is mit vársz? Sült galambot?
2017. márc. 17. 14:53
 8/19 A kérdező kommentje:
Gyakori nem ismerkedős oldal.
2017. márc. 17. 14:55
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
Hanem rinya oldal vagy mi? Ha kizársz minden lehetőséget mégis mit vársz ? Itt bsza el összes nő, nem ismerkedek utcán, nem ismerkedek boltba, nem ismerkedek itt nem ismerkedek ott utána meg jön ide a gyakorira hisztizni, hogy megakarja ölni magát, meg hogy minek él, azt közben meg kommentbe ossza népet pffff.
2017. márc. 17. 14:58
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha itt van például egy ember a gyakorin, jól elbeszélgetsz vele, belsőleg is szimpatikus meg minden hajíntod a kukába mert gyakori. NE ZÁRJ KI MINDEN LEHETŐSÉGET AZT LESZ!
2017. márc. 17. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!