Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges hogy az alakom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy az alakom miatt nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

165 cm 80 kg vagyok.

49 voltam 3 éve, és azóta híztam ennyit.

Úgy gondolom hogy az arcommal semmi probléma. Sőt.. én szeretem az arcom. A stílusom sem lehet probléma. Facebookon nagyon sokan írnak nekem mert régi vékony képeim vannak kint, meg ugye új arcképeim..dehát azon nem látszik a testem.

Aztán amikor találkozom velük személyesen akkor érzem hogy már egészen máshogy beszélünk mint facebookon.

Utána már nem is keresnek.

Szerintetek?

21/L

2017. márc. 10. 20:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
95%
Hát te hogy állnál hozzá ha lenne egy izmos pasi,jók a profilképei és utána meg szinte egy teljesen más ember állna előtted? ez "átverés" jó hogy nem akarnak beszélni utána veled és nem biztos hogy csak az alakod miatt.
2017. márc. 10. 20:47
 2/17 A kérdező kommentje:
De beszélgetés közben küldök mostani képeket és el is mondtam hogy híztam....
2017. márc. 10. 20:49
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Légy szíves fogyj le 15kg-ot,még most fiatal vagy.

Hidd el fontos! /N

2017. márc. 10. 20:51
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
"Híztam" - ez általában nem azt jelenti, hogy több mint 30 kilót felszedtél pár év alatt...
2017. márc. 10. 20:52
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Jó dagi vagy hallod... De van akinek tetszik ez...
2017. márc. 10. 21:15
 6/17 anonim válasza:
Ahogy a régi dakota közmondás tartja: nagy test, nagy élvezet. ;)
2017. márc. 10. 21:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon kövér kategória. De fiatal vagy ,fogyj le és utána kezdj ismerkedni
2017. márc. 10. 21:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Tegyél ki mostani képeket is. Az is te vagy.Ha te elfogadtad magad így akkor mért szégyenled mások előtt?
2017. márc. 10. 21:43
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy te kövér,én 155cm és 80kg.

Fogadd el magad!

2017. márc. 10. 22:01
 10/17 anonim ***** válasza:

Én férfiként vagyok 173 centire ugyanennyi kiló (amiből egészen pontosan nulla gramm az izom). Eléggé meglátszik rajtam és hát meg kell vallani, hogy nem túl esztétikus. Ugyanakkor szerintem még pont belefér abba a kategóriába, ami nem extrém a te 8 centivel alacsonyabb alkatodhoz sem. Nem tökéletes, de nem is elképesztően durva.

Múltkor is kértelek, ismét megteszem: küldesz nekem képet privátban? Értelemszerűen a legnagyobb diszkréciót ígérem. Szerintem nem lehetsz olyan vészes, mint amilyennek beállítod magad, inkább arról lehet szó, hogy becsapva érzik magukat az emberek, mert hát nem ilyennek láttak téged a képeken.

2017. márc. 10. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!