Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges hogy az alakom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy az alakom miatt nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

165 cm 80 kg vagyok.

49 voltam 3 éve, és azóta híztam ennyit.

Úgy gondolom hogy az arcommal semmi probléma. Sőt.. én szeretem az arcom. A stílusom sem lehet probléma. Facebookon nagyon sokan írnak nekem mert régi vékony képeim vannak kint, meg ugye új arcképeim..dehát azon nem látszik a testem.

Aztán amikor találkozom velük személyesen akkor érzem hogy már egészen máshogy beszélünk mint facebookon.

Utána már nem is keresnek.

Szerintetek?

21/L

2017. márc. 10. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Mit zabáltál ennyit ,már bocsi? De érdekel ,hogy mitől lehet ennyire elhízni?
2017. márc. 10. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:

# 11

Erre én is kíváncsi lennék. Ráadásul 18 év után hirtelen? Valami betegség bejátszott? Tényleg nem értem.

2017. márc. 11. 00:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Tehát egy tökéletes, kívánatos súly/magasság arányról 3 év alatt extrém kövérré váltál? Hú ez elég hihetetlen. Én férfiként 188 centihez vagyok ennyi kiló...
2017. márc. 11. 00:40
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Én azt nem értem hogy lehet 30kg-t hízni.

Nem vettél észre semmit mondjuk 10kg után?

2017. márc. 11. 01:58
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Atvered oket,ha a 80kg bejonne,akkor is ott van kezdesnek h atvered oket.

Miert hiztal?mi a szamodra idealis sulyod? Vagy vallald fel kepekwn is vagy egy idore ne menj randizni amig el nem ered az alomsulyod.Igy lenne fair.

2017. márc. 11. 07:25
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nem vagy te kövér,én 155cm és 80kg.

Fogadd el magad!" Azért mert a kommentelő elhízott, nem kell másnak is annak lenni. Irány a konditerem és válts életmódot, kezdj el szálkásító diétát. Hidd el meglesz az eredménye, persze ez idő és kitartás.

2017. márc. 11. 14:28
 17/17 anonim válasza:
Sikerült fogyni ??
2018. júl. 27. 16:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!