Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van amikor senkinek sem kellek, van amikor meg nagyon sokaknál jó vagyok?

Figyelt kérdés

Mitől lehet ez? Van olyan hogy egy lány sem ír vissza, senki nem áll szóba velem, tök depis leszek meg minden aztán még inkább nem sikerül...

Aztán most hirtelen 2 lánnyal beszélgetek, meg van másik 2 aki akarna tőlem valamit, de nekem nem jönnek be. Buszon is szemeztem egy lánnyal és nagyon mosolygott rám, nem mintha akartam volna valamit csak utaztam.

Szóval itt a lényegi kérdés az ha valahova úgy megyek hogy na most felszedek egy csajt akkor nem sikerül, de ha meg nincs ilyen célom, akkor meg valahogy mégis bevonzom?

24 F

2017. jan. 24. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Kilométerekről kiszagolják ha feszült vagy.
2017. jan. 24. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de nekem is vannak ilyen időszakaim.

van, hogy hónapokig szó szerint, senkit nem érdeklek, aztán egyszerre 2-3 jön. többnyire akkor, amikor elengedtem az egészet, amikor eldöntöm, hogy egyedül is tök jól vagyok.. :D

Szóval, szerintem is összefüggésben van a feszültséggel és azzal, hogy mennyire érzi magát jól a bőrében az ember :)

2017. jan. 24. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is rendre így alakult. A tömegvonzás miatt :D
2017. jan. 24. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez érdekes dolog!

Nálam is van olyan időszak, hogy egy pasi sem keres, nem hív senki randira.

De olyan is volt már, hogy egy időben 10 pasi is írt, hívott, keresett valamilyen formában...

2017. jan. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!