Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek senkinek sem, pedig adok magamra, sokszor veszek magamnak új dolgokat. Mit tegyek?
Vásárlási mániának hívják ezt a betegséget, és legalább olyan komoly függőség, mint az alkoholizmus vagy a szerencsejáték.
És legalább olyan elrettentő a másik számára.
Ahogy az is, ha süt rólad, hogy magányos vagy és boldogtalan.
Két perc boldogság, amíg veszel magadnak valami újat, aztán ugyanott vagy: búvalbaszottan ülsz, és azon tépelődsz, mennyi pénz van nálad, és abból mit tudnál még venni.
Szerintem ne csodálkozz, ha erre senki sem vevő. Akkor se, ha divatos ruhában és kisminkelve vagy búbánatos.
Előbb szabadulj meg a függőségedtől, aztán próbálj meg párkapcsolatot kialakítani.
Hosszú távra senki sem maradna meg melletted úgy sem, mert egy pénzügyi zsákutca vagy.
Na itt a bizonyíték, hogy a külső nem minden...
A ruhák és a smink helyett a férfiak többsége előbb észreveszi és jobban értékeli a kedvességet, a mosolyt, a közvetlenséget...
Inkább erre törekedj, és ha így teszel, akkor is észrevesznek, ha egy zsákot veszel fel és smink nélkül, kócosan jelensz meg. (Tapasztalat.)
Sokan meg fele ennyiből lakáselőtakarékossági számlát nyitnak. Ez nem érv, már ne is haragudj.
Önmagában a függőséggel van probléma, és nem azzal, hogy ez mennyibe kerül.
De arra mérget vehetsz, hogy komoly kapcsolatban komoly gond lesz: ki akar úgy összeköltözni veled, hogy közös kasszán vagytok? Külön kasszán pedig te lennél mindig bajban, mert nem marad egy filléred sem.
Nem vagy már tini: ki akar úgy családot alapítani valakivel, hogy nem takarékos, hanem kifolyik az összes pénz a kezéből? Főleg, ha pár évig össze kell húzni a nadrágszíjat.
Esélytelen.
Arra talán találhatsz partnert, aki szívesen dugogat, de ennél többet nem szeretne tőled. De lehet, hogy ő is menekülőre fogja, ha azt látja, hogy a vásárláson kívül más nem tesz boldoggá. Még ő sem.
Azzal még egy nő se riasztott el senkit, hogy csendes és visszahúzódó. Azzal se, ha csinos és ápolt.
Téged mégis valamiért kerülnek a férfiak. Ideje lenne a valósággal szembenézni, és nem tagadni a nyilvánvalót.
4. Attól még nem egészséges, jól mondja a válaszoló.
Nekem is volt ilyen időszakom, és amióta megszabadultam tőle, sokkal több pénzem és időm van, mondjuk néha visszasírom, mert akkor tényleg boldoggá tett egy új ruha.
"még az alapvető tiszteletet sem adták meg nekem"
Pont ezért.
Felszínesnek láthatnak, és értelmes pasi hosszú távra nem akar felszínes, vásárlásmániás nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!