Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én beszélem be magamnak, vagy tényleg jól látom a dolgokat?
"De én nem vagyok kíváncsi ezekre az emberekre."
de ő kiváncsi rájuk. nem kell állandóan engedni neki, de néha összeszorítod a fogad és kibírod. különben ne tervezz hoszzú távra...
"Én meg nem fogok jópofizni."
ugyan az, mint fent. néha kibírod, különben nem lesz sokáig kapcsolatod vele.
Ha tényleg ilyenek a barátai, akkor igazad van, de nem tudnám mit tennék a helyedben.
A barátod mennyire befolyásolható? Mert ha nem akarsz az ő barátaival eljárni szórakozni, és tényleg olyanok mint amilyeneknek leírtad őket, akkor lehet hogy őt is bele akarják vinni majd ezekbe a dolgokba. Szerintem legyél óvatos!
Elsőnek: Leírtam, hogy én nem tiltom őt tőlük. Csak nekem ne kelljen mennem. Ha ahhoz van kedve, nyugodtan menjen bulizni. Csak én nem akarok belefolyni ezekbe a körökbe.
Második: Már több éve tartanak ezek a barátságok, ha eddig nem vitték bele a rosszba, akkor talán most sem fogják.
"Csak nekem ne kelljen mennem."
néha kell, ezt írtam. ha nem mész, akkor akár egyből be is fejezheted ezt a kapcsolatot, mert tök feleslegesen pazaroljátok egymás ideét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!