Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok együtt a barátommal és ugy érzem mar h nem szeret, de lehet csak én beszélem be magamnak? Bov. Lent
boldogísd fel valamivel menjetek el valahova vagy csinálj neki örömet :D:D
meg am is te nem mész át hozzájuk?? lehet h azt várja h te menj át.
Szia:)
Lehet csak monoton a kapcsolatok.Kérdezz rá egyszerűen.Egy év alatt kell legyen olyan kapcsolatnak h ezt meg tud vele beszélni. Ha nem mered meg tegyél akkor re érte h jobb legyen.(hiszen te érzed rosszul most magad h ilyen flegma semleges:) Ne félj változtatni) Ne kérdezd folyton h szeret-e mert az lehet h tényleg idegesíti.Engem pl. felettébb idegesít ha pl nyűgös vagyok és nyaggat a párom de biztos szeretsz? pedig lány vagyok^^Tudod mindig azt utáljuk meg elöször a másikban amit igazán szeretünk.Lehet h most sok így neki ez egy kicsit.Probálj szerintem vmi ujjat a sexben, öltözz be neki, találjatok ki játékokat pl.Kincskeresőt. Vagy használj tárgyakat pl jégkocka tejszínhab. Sosem árt egy kis véfrissítés.Menjetek el sétálni mondjuk nézzétek a csillagokat.találj ki vmi extrémet. Probálj meg benne megbízni és probál ujjulni.Probálj mindél többet a kedvében járni, hátha úgy megnyílik és elmondja mi baja.Próba cseresznye:) Sokat nem veszíthetsz rajta ha tényleg szereted. De ha csak megszokás már nálad is akkor ne pazarolj rá több évet^^ tapasztalat:)
Lány/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!