Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek senkinek sem, pedig adok magamra, sokszor veszek magamnak új dolgokat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokat vásárolok magamnak ruhákat, smink cuccokat, ezzel próbálom magam boldogítani, amiktől egy ideig az is vagyok. Olyankor egy kis időre elfelejtem, hogy egyedül és boldogtalan vagyok. Ápolt vagyok, csinosan öltözködöm, még se kellek egy férfinak sem. Talán lehet kissé visszahúzódó és csendes vagyok. Egyedül csak a vásárlás boldogít. L/24
2017. jan. 18. 12:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most miért baj, ha adok a külsőmre. Ellenkező estben meg az lenne a baj, ha igénytelen lennék.
2017. jan. 18. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

Ne is haragudj, de ha tényleg olyan buta vagy, mint ahogy a kérdéseid és a válaszaid alapján kinézel, akkor tényleg ne csodáld, hogy nem kellesz a kutyának se, és nem kapsz semmi tiszteletet.

Utóbbi ugyanis senkinek nem jár alanyi jogon, azt ki kell vívni.

Nincs semmi baj, cicám, dugni még jó leszel, ahhoz elég az ápolt külső is.

Ha ügyesen csinálod, pénzt is kaphatsz érte.

Kezdem úgy érezni, hogy egy troll kérdéssel állunk szemben, és kezdi a kérdező kicsit túltolni. Nem?

2017. jan. 18. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Senki nem megy oda hozzád vagy van aki odamegy, de te elküldöd? Ez se mindegy!

Én 21F vagyok, magamról tudom azt, hogy én nagyon visszahúzódó vagyok, mert a kinézetem teljesen átlagos, nem vagyok izmos,... és a mai média azt sugallja hogy ez elvárás, ezért egy beszélgetést nem mernék kezdeményezni egy csinos lánnyal. De ha hozzám szól és beszélgetünk pár percet (és látom hogy tényleg nem csak a busz után érdeklődik vagy hasonló...) akkor tudom hogy most már nekem is lépnem kell, ha szeretnék valamit.

Te szoktál (legalább beszélgetést) kezdeményezni olyannal aki szimpatikus? Ha zavar az hogy "nem kellesz senkinek" akkor neked is tenned kell érte valami minimálisat.

Minden vallásosság nélkül, szigorúan a közmondás értelmében "Segíts magadon, Isten is megsegít", ha csak várod a "szőke herceget" a kastélyodban, akkor bizony sokáig kell várnod.

2017. jan. 18. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Jól teszed, hogy addsz magadra. Mondják nem a ruha teszi az embert.

Szerintem az is. Az igényesség, a stílus maga az ember.

Felregisztálsz társkeresőre ( ha még nem tetted ) Ráírsz pár szimpatikus férfira.

Esetleg eltolódott a nemek aránya. A kivándorolás felboríthatja az egyébként hölgyeknek kedvező demográfiai arányt.

Tegyük fel elmegy évi 50.000 ember az országból. Ennek 80%-a fiatal férfi.

Korosztályod ismerős hölgyei hány százléka van pártában?

Én egy német iparvárosban dolgozom. A férfi nő arányt tekintve a földi paradicsom hölgyek részére.

2017. jan. 18. 14:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Szomorú, ha csak a vásárlás boldogít Babám. :( Egy közösen megivott jó espresso nem tenné?
2017. jan. 18. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
Istenem, pedig vásárolni a legjobb dolog. A pasikról gondoskodni kell, izgulni, hogy maradt-e egy szőrcsík a lábadon, izgulni, hogy megcsal-e... az emberek elhagynak, a dolgok örökké megmaradnak.
2017. jan. 18. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Attól hogy szép ruhákba jársz meg smink van az arcodon és ápolt vagy az még nem azt jelenti, hogy szép is, már ne haragudj..🙄
2017. jan. 18. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Most miért kell szegèny lányt bántani,amiért ad ès költ magára?

Nagyon jól teszed.

Mit èrtesz vissahúzódó alatt? Akik ismerkednj próbálnak veled,hogyan viszonyulsz hozzájuk?

2017. jan. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!