Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha fel szoktam dugni magamnak dolgokat, de a lányokat szeretem. Meleg vagyok vagy sem?
Na azért az kicsit erős hogy viszonylag normális.
Hol élünk már???
Abszolult nem normális ha egy pasi "dolgokat" dugdos magának fel!!!!
36%-os!
Miért? Ha kíváncsi miért ne? Ettől még nem fog fél örülten, félmeztelen futkosni a meleg felvonuláson, nem fog a saját nemével érintkezni szexuálisan..ez még belefér a normális kategóriába..szerintem
A legtöbb ember mérhetetlenül primitív, ostoba és bigott szóval felesleges ilyet kérdezned.
Manapság bárkire rá lehet húzni, hogy meleg hacsak nem él éjjel-nappal állandó szexuális életet nőkkel.
Persze még akkor is lehet azt mondani, hogy azért teszi mert így akarja saját magát meggyőzni arról, hogy nem meleg.
Nem is az a lényeg hogy meleg-e vagy nem de abba bele sem gondoltok hogy esetleg megsérülhet a ZÁRÓIZOM ha valami olyat dug fel, és utt, meg 30-40 éves korára meg pelenka kell neki!!!
Ezért írtam hogy ez abszolult nem normális!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!