Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek magamnak barátnőt? Hogyan szólítsak le lányokat (pl. az utcán) ha kevés az önbizalmam?
Pont úgy tanulsz ha van kudarcélményed is, erről szól az élet. Olyan nincs, hogy mindig minden biztosan sikerül, ne is éld bele magad. Próbálkozz és akkor rájössz mi az ami jó szöveg, hogyan kell egy lány társaságában viselkedni.
Az önbizalomkérdés szintén a te problémád, ameddig magadat nem szereted ne várd el ezt másoktól sem. Nem létezik csúnya ember, mindenki szép valakinek, nem egy kérdés példázza hogy bizonyos nőket és férfiakat mennyire szubjektíven ítélnek meg az emberek. Nekem pl. soha nem tetszettek az izmos férfiak, nem tehetek róla, én mindig is mackós alkat rajongó voltam. Más pedig csak az izmos férfiakat szereti. Nincs két egyforma ízlés, szóval nyugodj meg, éppolyan jól nézel ki, mint bárki, akinek van barátnője :)
Először is magaddal kibékülnöd. Ha magadnak sem vagy elégedett, akkor ne várd el, hogy másol is kedveljenek.
Lássák rajtad, hogy jól érzed magad úgy ahogy vagy, vagy lépéseket teszel efelé (lásd feljebbi kommentet: elkezdesz gyúrni járni).
Ha tisztába vagy az értékeiddel és hibáiddal, seperc alatt lehet ismerkedni.
A lányok szeretik, ha magukról beszélhetnek, imádják, ha érdeklődnek felőlük. Kérdezgesd őket, de figyelj is oda a válaszaikra, mert az szüli a köv. kérdést, esetleg a te tapasztalatod is megoszthatod vele 1-1 témában.
Húzz bele apám! :D
Én azt tanácsolom, hogy próbálj ki valamilyen küzdősportot. Ad egy egészséges mennyiségű önbizalmat az embernek.
Nem kell, hogy te legyél zsánklód vándám, csak magadért csináld és érezd jól magad. Szerintem innen tovább tudsz lépni a csajozás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!