Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek magamnak barátnőt? Hogyan szólítsak le lányokat (pl. az utcán) ha kevés az önbizalmam?
Én is ilyen magas vagyok, csak 75 kiló :D
16/F
Lényegében nincs biztos módszer. Mindenkinek a saját stílusa vagy vonz egy lányt vagy nem. De ahogy észrevettem a lényeg a nagy pofa, a jó duma és a társasági élet. Ha jó a szöveged..bármelyik lányt megkaphatod. A csajoknak bejön az a "flegma" laza srác aki nem egy nyálas dumával próbálja meg befűzni őket hanem viccesen...kötözködősen..(értsd.: nem megdícséred a felsőjét hanem leoltod hogy DEGÁÁZ...aztán már van min nevetni meg tovább beszélgetni :P :P ) A gyúrást csak ajánlom ! ;) 185 centi vagyok, 80 kiló és büszkén kijelenthetem hogy úgy cserélgetem a barátnőket mint az alsónadrágokat..:D :D Amelyiket kinézem, azt megkapom ;) 23nál tartok...de még hátravan a fősuli :D :D :D remélem segítettem.
19/F
--> na pont az ilyen se**ggfejeket próbáljuk meg elkerülni, mint Te...pfff. szánalmas...
amúgy meg a viccelődésben van valami...;)
19F tényleg szánalmas vagy, ahogy számolgatsz...nem az érdeklősést keltetted fel csak undort váltottál ki, azért szóltak hozzá a kommentedhez, ennyi.
20L
Jól látod a probléma gyökerét. Azért nincsen önbizalmad, mert nem bízol magadban, a képességeidben. Ha elkezded leszólítani a lányokat és nem úgy mint egy idióta aki minden áron pinát akar, hanem csak élvezed a szituációt és tudod, hogy előbb-utóbb úgyis összejön, mert alapvetően király vagy.
Ha ezt megteszed, tudni fogod, hogy felelősséget mersz vállalni a tetteidért, bátor vagy, férfi vagy. És lesz önbizalmad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!