Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha fel szoktam dugni magamnak dolgokat, de a lányokat szeretem. Meleg vagyok vagy sem?
HA a lányokat szereted, akkor nem. Aki mást mond, az buta.
De mit várunk ettől az oldaltól?
En meg meleg vagyok, de akarhanyszor dugtam fol magamnak vmit, nem ereztem SEMMIT kb. mar ugy ertve hogy szexualis ertelemben, csak annyit, h vmit bizonyara bedugtam, de izgato, erotikus, kellemes erzest abszolut nem,kb. annyira, mint ha a fulembe dugok egy gyufaszalat.Nem tudom, h ez miert van, ki is akartam mar irni itt kerdesnek, meg is fogom tenni, mert ezt nem ertem.
Amugy csupan ettol nem vagy meleg meg sztem...
#6-os
nem az a meleg aki félmeztelen felvonul...az a primitiv ember...de primitivekből van meleg és hetero is...az is primitiv aki odamegy ordibálni hogy: mocskos bu*ik ( moderátornak bocsi de ezt szokták ).... aki ott van mindegy hogy hetero vagy meleg azért megy hogy tomboljon s barbárkodjon!
Én meleg vagyok,de nem dugtam még fel semmit.
Igazából engem nem izgat az,hogy idegen tárgyakat dugjak fel magamnak.Lányokat sem értem minek dugnak fel vibrátort:)Az egy idegen test:)Nem élő:)
Ettől még nem vagy meleg,pasik állítólag jobban élvezik az anális behatolást,mint a nők.Anatómiai szempontból jobb nekik.
Szerintem a mértéken van a lényeg.
Nem kell minden nap csinálni.
Nem, csak rájöttél, hogy az emberi anatómia miféle csodákat rejt.
Bár, ezzel régen én is így voltam. Aztán azt vettem észre, hogy szükségem van egy igazi f....a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!