Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek már senkinek?
Lassan 30-hoz közeledvén már másfél éve, hogy senkinek nem kellek. Régebben voltak barátnőim, főleg tizenéves, de értelmes és szép lányok. A korombelieket soha nem vonzottam.
A legutolsó kapcsolatom vége óta viszont senkinek nem kellek -- sem barátként, sem férfiként. Nem erőltetem rá magamat senkire, nem sugárzik rólam a magány. Az elején sokan szeretnek beszélgetni velem, mert viszonylag értelmes vagyok, sok téma érdekel. Régen is így volt, csak akkor tartósabb volt a hatás.
Mostanában viszont mindenki megun. Elveszítik az érdeklődésüket, legyen szó kapcsolatról vagy barátságról.
Ott tartok, hogy nincs már senkim. A régi ismerősök sehol, ha felhívok valakit, garantáltan nem ér rá. Egy volt barátommal ugyanakkor van a születésnapunk, ő aznap sem ért rá. Ha ismerkedem egy lánnyal, az elején érdeklődő, aztán ő is megun. Magyarázat nélkül lelépnek az emberek.
Eddig nem tartottam magamat unalmas alaknak, sőt. Tényleg sok minden érdekel, sok mindenhez értek, szeretek/szerettem ismerkedni. Most viszont már a sokadik eset, hogy bumm, vége.
Mi lehet a baj velem?
Ha eddig is mindig csak a tizenéveseket tudtad lekötni, akkor a probléma nem most kezdődött. Valami gáz van, ha a korodbélieknek kicsit sem vagy érdekes.
A tinikkel meg az a baj, hogy kezdesz túl "öreg" lenni hozzájuk. Te már nem a felnőtt férfias férfi vagy nekik, hanem a "papa". A beszélgetés pedig valószinűleg azért nem megy velük, mert lassan generációs különbség alakul ki közöttetek. Te már nem abban a környezetben, nem olyan ingerek között nőttél fel mint ők, ezért egyre kevésbé beszéled a nyelvüket.
Ideje lenne hagyni a tiniket, és inkább azon eltűnődni, hogy a korodbéliekkel miért nem megy.
Hogy miért nem érdekled a huszas korosztályt, azt tényleg nem lehet ismeretlenül megmondani. Miért nem kérdezed meg valamelyik őszintének tűnő ismerősödet?
Mellesleg az, hogy a haverod nem ért rá a szülinapján, nem jelent semmit. A legtöbb embernek a családdal, barátaival, párjával van programja a szülinapjára, ritka, hogy pont akkor ráérjen. Sőt az is lehet, hogy szereti a szülinapját a saját nagy napjaként megünnepelni. Ha ketten ünneplik együtt, akkor elveszik a különlegessége, hogy ez a nap most őróla szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!