Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év fölött már tényleg nem kellek senkinek? 23/f
Szóval az van, hogy baromira kölyökképű vagyok és mindig megkapom, hogy max 17-18nak nézek ki. De emellett évek óta azt is mondják, hogy mennyire jóképű pasi vagyok illetve LESZEK majd egyszer.
És a velem egy korú lányoknak látom, hogy sokuknak tetszem és ha ez kölcsönös akkor ismerkedünk is de már 2x is volt olyan, hogy csak alkalmi kapcsolatra "vállalt be" a lány pedig en barátnőt akarok. És érdekes mindketten azt mondták, hogy kár hogy nem vagyok pár évvel idősebb, nem mondták de nyilván tudom mire gondoltak. Valamiert 20 felett én úgy vettem észre a lányok inkább idősebb palikat keresnek. Főleg egyetemistákra gondolok mert ugye én is az vagyok.
Persze lehet csak nekem nem volt szerencsém de az a gond, hogy 18 alatti lányokkal már nem találom meg a közös hangot. Pedig ismerkedek velük is, csak ott meg ritka akivel hasonlóan gondolkodunk. De olyan ember még nem született aki ne lepődött volna meg a koromon. Illetve az előző barátnőm mondta, hogy 20nak kinézek :) ez volt a legnagyobb bók amit tőle kaptam.
???
A kérdésed és a leírás ellentétben áll. Miért ne kellenél 20 év fölött is a nőknek? Hiszen ahogy idősödsz, úgy egyre kevésbé leszel kölyökképű.
Szerintem az a gond, hogy magad sem tudod, mi is a bajod. Legalábbis ebből a kusza leírásból nem derül ki, mi is a kérdésed valójában.
Küldj egy képet priviben, komolyan kíváncsi vagyok! :)
Nekem bejönnek a kölyökképű pasik, jártam is eggyel. 24N
Szerintem nem feltétlenül hátrány a kicsit gyerekesebb arc, sok lánynak tetszik, fura ha csak az arcod miatt nemm akarnának veled rendes kapcsolatot...
nekem is küldhetsz képet, ha gondolod, így kép nélkül nehézkes rendes választ adni..
20L
Próbálj meg valamiféle szőrzetet növeszteni az arcodra, az rögtön dob rajtad 3-4 évet, és már majdnem utol is érted magad. Másik, hogy nem tudom milyen a hajad, de én mint fodrász tudom, hogy az is nagyon sokat tud változtatni a megjelenésen.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!