Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húsz éves lányok miért nem kellenek senkinek?
sokaknak kellenek a húszon éves lányok...
én pl nem tudnék tinivel vagy hozzám képest idős nővel ismerkedni, a saját korosztályomban keresek, szerintem ezzel elég sokan vagyunk így...
de láttam itt az oldalon napokban, hogy 30-40-50-es pasik is 20 körül keresnek csajt...
próbálj meg olyan helyen ismerkedni ahol azonos érdeklődésű emberek vannak, mint te :)
de akárhol lehet ismerkedni, itt, vagy akár egy kisboltban is :) sok véletlen van :)
24F
akkor majd próbálok több helyre eljárni.
nálam a max korhatár 25 úgyérzem a fölött már eltérne az élet nézetünk.
szegedi vagyok,egyetemista
#7:
volt egy lány akiért elég sokat tettem, hogy "véletlen összehozzon a sors", szerencsére a sors is segített benne :D nagy haverok vagyunk azóta a sorssal :P
nekem elég különleges igényem van és akit keresek azt nehezen fogom megtalálni...de nem adom fel :)
amit én keresek az nem a felszínen látható, ahhoz olyan szituáció kell, vagy ismernem az illetőt, hogy tudjam, hogy "igen ő az akit keresek"...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!