Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húsz éves lányok miért nem kellenek senkinek?
Figyelt kérdés
Az összes (20-25) fiúnak vagy 14-17 éves tinipi**ák, vagy a 30-as érett nők kellenek. A húsz éveseknek kijut? Nem nagyon szeretek diszkóba járni mert nem hiszem, hogy ott komolyan lehetne ismerkedni. Milyen jó helyeket tudtok, ahol normális emberekkel lehet ismerkedni?2017. febr. 28. 12:22
11/32 A kérdező kommentje:
9#-es te azt akarod mondani hogy a 30-40 éves pasiknak a 20 évesek valók? O.o nálam már az 5 év korkülönbség sok.
Azt írod problémáim lesznek nem azt mondom hogy semmiképp nem találnék senkit, hanem hogy lelkitársat keresek.
2017. febr. 28. 12:45
12/32 anonim válasza:
Ez valami alternatív univerzum lehet. :D
13/32 anonim válasza:
En ezzel 21 eves lanykent nem tudok kozosseget vallalni :D. Szerintem is valami alternativ univerzum lehet. Kerdezo, szerintem meg varj egy picit ezzel az ismerkedessel, meg nagyon gyerekesen viszonyulsz ehhez az egeszhez.
14/32 anonim válasza:
Ha 20eves letedre senkinek nem kellesz ott veled lesz probléma.....nem.is pici...
16/32 anonim válasza:
9#Piacképes...Mi ez valami húspiac? Azzal, h piacképesnek minősítesz egy 17 évest,vagy 20 évest eléggé ki is fejezted miért is van rá szükséged.34L
17/32 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem kellek senkinek, csak aki nekem kell az ilyen...
2017. febr. 28. 12:53
18/32 anonim válasza:
Nem kérdezővel van a baj,hanem veletek.Nagyon el vagytok szállva magatoktól,csak nem tudni miért!!Azért mert most nincsen senkije az nem azt jelenti hogy később hatalmas gondokba fog ütközni.Ráadásul nemis azt írta nem megy neki.
19/32 A kérdező kommentje:
13# mit tartasz gyerekesnek? Én ezt tapasztalom a környezetemben.
2017. febr. 28. 12:56
20/32 A kérdező kommentje:
köszi #18-as te legalább érted a kérdést. nem nagyon vagyok kezdeményező típus, pedig a barátaim/barátnőim szerint szép vagyok, de még se merek lépni.
2017. febr. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!