Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy a férfiak többségének a buta nők kellenek?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő ismerősöm ezt mondogatja, meg pasitól is halom, hogy a buta nők kellenek, mert azokat lehet irányítani stb.
2017. febr. 1. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmire nem jó egy buta nő.
2017. febr. 1. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem ilyen komplexusos sracismeroseim vannak. Akiket jobban ismerek, nekik nem kellene buta baratno.
2017. febr. 1. 17:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerőseim nincsenek oda a buta nőkért.

Attól, hogy valaki buta, nem biztos, hogy irányítani is lehet.

2017. febr. 1. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Sem nőt, sem férfit nem ismerek, aki ezt vallaná, akár gyakorlatban, akár elméletben. Mármint, a férfiak azok elismerik, hogy a buta DE szép nők legtöbbjét szívesen megdugnák, úgy egyszer, de többet feléjük sem néznének. Párkapcsolatra messziről kerülik a buta nőket. Mondjuk, a baráti társaságban úgy eleve a buta embereket nem kedveljük.

Ennek ellenére biztosan van olyan férfi, aki ezzel egyetért.

2017. febr. 1. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem a kérdező a megvezethető nőkre írja,hogy buta.

Igen,a férfiak félnek az okos,rafkós nőktől,veszélyesnek tartják! :) Nem kimondottan az iskolázottságra értem,hanem az élet egyéb területein! :)

2017. febr. 1. 18:12
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Hát az egyszerű férfiaknak tényleg a buta nők kellenek, mert az hasonlít hozzájuk, de én még életemben nem hallottam olyat, hogy valaki szánt szándékkal a butákat keresné, épp ellenkezőleg. Egy buta nő beviszi a káoszt az életedbe, folyton megoldandó problémákat generál, nem lehet rábízni feladatokat, az ostobaságával leéget társaságban, ha a rózsaszín köd elmúlt semmiről nem tudtok beszélgetni, csak a bevásárlólistáról... Aki azt mondja buta nő kell neki az dühből mondja ezt, nem tudja mit kíván.
2017. febr. 1. 18:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez eszement butaság, nem okos nő annak kell aki maga se egy zseni, de szeretne a férfi lenni, több a nőnél, és mivel szellemileg képtelen teljesíteni inkább alacsonyabb agyi teljesítményű nőt keres.

Továbbá ugyanezen az elven a kisebbségi komplexusosak is..

2017. febr. 1. 18:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt én is tapasztaltam már sajnos. Az abszolút irányító férfiak keresik a buta és érzelmileg igénytelen, könnyen belemenő nőket, olyanokat, akiknek teljesen mindegy, hogy viszonoznak nekik valamit vagy sem.
2017. febr. 1. 18:44
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Ez baromság. Pont az a szörnyű, hogy a nők többsége annyira buta, hogy még beszélgetni sem tud.
2017. febr. 1. 19:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerőseim, rokonaim hülyének néznek, hogy miért nem jöttem össze egy lánnyal, aki teljesen belém van habarodva, ráadásul nagyon jól is néz ki. Viszont szegény annyira idegesítően buta, hogy agresszívvá válok mellette, pedig nyugodt típus vagyok.

Szóval (rám legalábbis) nem igaz.

2017. febr. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!