Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a férfiak többségének a buta nők kellenek?
Az ismerőseim nincsenek oda a buta nőkért.
Attól, hogy valaki buta, nem biztos, hogy irányítani is lehet.
Sem nőt, sem férfit nem ismerek, aki ezt vallaná, akár gyakorlatban, akár elméletben. Mármint, a férfiak azok elismerik, hogy a buta DE szép nők legtöbbjét szívesen megdugnák, úgy egyszer, de többet feléjük sem néznének. Párkapcsolatra messziről kerülik a buta nőket. Mondjuk, a baráti társaságban úgy eleve a buta embereket nem kedveljük.
Ennek ellenére biztosan van olyan férfi, aki ezzel egyetért.
Szerintem a kérdező a megvezethető nőkre írja,hogy buta.
Igen,a férfiak félnek az okos,rafkós nőktől,veszélyesnek tartják! :) Nem kimondottan az iskolázottságra értem,hanem az élet egyéb területein! :)
Ez eszement butaság, nem okos nő annak kell aki maga se egy zseni, de szeretne a férfi lenni, több a nőnél, és mivel szellemileg képtelen teljesíteni inkább alacsonyabb agyi teljesítményű nőt keres.
Továbbá ugyanezen az elven a kisebbségi komplexusosak is..
Ismerőseim, rokonaim hülyének néznek, hogy miért nem jöttem össze egy lánnyal, aki teljesen belém van habarodva, ráadásul nagyon jól is néz ki. Viszont szegény annyira idegesítően buta, hogy agresszívvá válok mellette, pedig nyugodt típus vagyok.
Szóval (rám legalábbis) nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!