Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért akarnak csak szexet tőlem az idősebb pasik, mert buta vagyok?
20 éves vagyok, és általában olyan 25 körüli pasikkal szoktam randizni, de egyik sem akart még komoly kapcsolatot... (Pedig azt keresnek, csak velem nem tudták elképzelni.)
Viszont a korombeli srácok közül már többen is érdeklődtek irántam komolyabban, jelenleg egy olyan sráccal beszélek, aki még csak tegnap lett 20 éves. És a vicc az, hogy velük érzem igazán jól magamat. Mert van témánk, bármilyen baromságról eltudunk dumálni, van humoruk, és nem érzem azt mellettük, hogy érett nőként kellene viselkednem, hogy komolyan vegyenek...
Ennek az lehet az oka, hogy az idősebb srácok nem találnak elég értelmesnek? Vagy ha nem, akkor mi?
Szia
Fogalmam sincs hogy másoknak mi az érett, de pl az én kedves exem 21 éves létére egész nap a VH1-et nézte meg meséket. Nálam az ilyesmi már az éretlen részbe kerül ha nem társul mellé egy normális világnézet. Viszont ha ezekkel a srácokkal érzed jól magad, akkor miért zavar az hogy az idősebbek nem vesznek komolyan? Ha nem is akarsz az lenni akkor nem mindegy? :)
Ez nem kortól függ. Személyiség, érettség, érdeklődési kör, stb.
Én 32 éves férfi vagyok, és az a nő, akivel jelenleg a legjobban tudom érezni magam, egy éppen 20 éves kolláganőm. Mikor beszélgetünk, észre sem venni a korkülönbsgéet, olyan érett, norámlis a gondolkodása és hozzáállása a dolgohoz.
Ismerek olyan késő harmincasokat, akikkel ezredannyi közösséget sem tudnék vállalni az értelmi szintjük, érzelemviláguk és egész egyéniségük miatt, mint ezzel a 20 éves hölggyel. :)
Nem feltétlenül butának tartanak... inkább az lehet, hogy még nem vagy elég érett ahhoz, hogy párkapcsolatban el tudjanak képzelni (azért hiába 4-5 év, ebben a korban a 20éves még lazán fősulira jár, a 25 éves meg már dolgozik, magát tartja el... egyszerűen a fiatalabbnak nincs annyi tapasztalata az életből)... de elég szép vagy egy estére.
Vagy csak rosszul válogattál eddig.
akkor vagy buta, ha belemész a szexbe
ők is buták, mert ösztönlények ahelyett, hogy gondolkodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!