Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szörnyen buta csajnak érzem magamat?
Sokan azt mondják, hogy értelmes, okos lány vagyok, de ez alapvetően sajnos nincs így. Az egy dolog, hogy tudok fogalmazni, meg az iskola is elég jól ment mindig is, de ez még semmit nem jelent.
Nem értek semmihez, egy csekket sem tudnék kitölteni, mindent a szüleim intéznek el helyettem, logikám sincsen, és gyakran mondok hatalmas baromságokat. Bár azt mondják, hogy aranyos, amikor bénázok, de én utálom ezt.
Valahogyan lehet ezen változtatni?
Nekem sem kellett semmit magamnak csinálnom sajnos.
Én sem tudtam ezeket de én szerettem volna tudni magamtól, hogy tapasztaljak és egyedűl is boldoguljak az életben. Nincs annál rosszabb hogy ha mindig kell valaki aki meg mondja mit hogyan kell csinálnod. Ma már minden saját magam intézek. Ha valamit nem tudok utána olvasok vagy megkérdezem.
Viszont mielőtt mondanál valamit gondold át mert lehet egy ideig aranyos de pl engem tipikusan idegesit ha valaki folyton ezt csinálja. Azért van az agyad hogy logikusan át gondold a dolgokat mielőtt baromságokat ejtesz ki a szádon.
21/L
Nekem az segített nagyon, hogy másik városba vettek fel egyetemre és ott teljesen magamat kellett ellátnom
21/L
Az egy jó jel, hogy fejlődni akarsz, sokan nem akarnak, mert leszarják, mondván minek tanuljanak meg önállósodni.
Beszéld meg a szüleiddel, hogy mutassanak vagy mondjanak meg dolgokat, amiket egyedül szeretnél elintézni!
Nyugtasson meg az a tudat, hogy nekem az ilyen csajok az álmaim. :D
És szerintem van még hozzám hasonló ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!