Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha szörnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szörnyen buta csajnak érzem magamat?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy értelmes, okos lány vagyok, de ez alapvetően sajnos nincs így. Az egy dolog, hogy tudok fogalmazni, meg az iskola is elég jól ment mindig is, de ez még semmit nem jelent.

Nem értek semmihez, egy csekket sem tudnék kitölteni, mindent a szüleim intéznek el helyettem, logikám sincsen, és gyakran mondok hatalmas baromságokat. Bár azt mondják, hogy aranyos, amikor bénázok, de én utálom ezt.

Valahogyan lehet ezen változtatni?

2016. dec. 15. 18:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebbe a kategóriába írtál, bizonyára nagykorú vagy. Akkor pedig itt az ideje, hogy a saját lábadra állj, és ne mindent a szüleid csináljanak helyetted, mert akkkor a mindennapi dolgokat tényleg nem fogod megtanulni. Ha jó voltál az iskolában az azért jelent valamit, nem valószínű, hogy buta lennél. Azt nem értem, hogy aki tud fogalmazni, az hogyan mond hatalmas baromságokat. Érdemes átgondolni a mondandódat, mielőtt szólásra nyitod ajkadat.
2016. dec. 15. 18:37
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a szüleidnek,hogy szeretnél önálóbb lenni.Mutassák meg pl. a hivatalos ügyek intézését,vagy amihez még nem értesz,utána csináld egymagad és idővel belejösz.
2016. dec. 15. 18:40
 3/26 A kérdező kommentje:
1: 21 éves vagyok. Hát úgy lehetséges, hogy volt már olyan vizsgám, ahol a tanár már majdnem a haját tépte, és mondta, hogy jövőre beugró kérdések lesznek...:D De nem azért, mert keveset tudtam, hanem olyanokat mondtam, ami óriási hülyeség. De nem csak iskolában volt ilyen. :S
2016. dec. 15. 18:42
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem kellett semmit magamnak csinálnom sajnos.

Én sem tudtam ezeket de én szerettem volna tudni magamtól, hogy tapasztaljak és egyedűl is boldoguljak az életben. Nincs annál rosszabb hogy ha mindig kell valaki aki meg mondja mit hogyan kell csinálnod. Ma már minden saját magam intézek. Ha valamit nem tudok utána olvasok vagy megkérdezem.

Viszont mielőtt mondanál valamit gondold át mert lehet egy ideig aranyos de pl engem tipikusan idegesit ha valaki folyton ezt csinálja. Azért van az agyad hogy logikusan át gondold a dolgokat mielőtt baromságokat ejtesz ki a szádon.

21/L

2016. dec. 15. 18:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az segített nagyon, hogy másik városba vettek fel egyetemre és ott teljesen magamat kellett ellátnom

21/L

2016. dec. 15. 18:48
 6/26 A kérdező kommentje:
Én is másik városban vagyok, és albérletem is van, bár nem én fizetem, de akkor is.
2016. dec. 15. 18:49
 7/26 anonim ***** válasza:
Hat akkor mondd meg a szuleidnek, hogy ezentul te szeretned intezni. Ha meg ott is aladtolnak mindent, akkor nem tudom, milyen csodara varsz :)
2016. dec. 15. 18:55
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Az egy jó jel, hogy fejlődni akarsz, sokan nem akarnak, mert leszarják, mondván minek tanuljanak meg önállósodni.

Beszéld meg a szüleiddel, hogy mutassanak vagy mondjanak meg dolgokat, amiket egyedül szeretnél elintézni!

2016. dec. 15. 19:00
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy te buta, az átjönne az írásképedből is. Esetleg tájékozatlan vagy, de azon könnyen változtathatsz. Egyébként a neten csomó mindent meg tudsz tanulni, csak egy kis szorgalom kell hozzá és kutatás. Szóval hajrá! Figyi inkább a szíved legyen a helyén, minthogy tök logikusan gndolkodj, de üres legyél odabent, mint az államkassza. :)
2016. dec. 15. 19:08
 10/26 anonim ***** válasza:

Nyugtasson meg az a tudat, hogy nekem az ilyen csajok az álmaim. :D

És szerintem van még hozzám hasonló ilyen ember.

2016. dec. 15. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!