Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha szörnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szörnyen buta csajnak érzem magamat?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy értelmes, okos lány vagyok, de ez alapvetően sajnos nincs így. Az egy dolog, hogy tudok fogalmazni, meg az iskola is elég jól ment mindig is, de ez még semmit nem jelent.

Nem értek semmihez, egy csekket sem tudnék kitölteni, mindent a szüleim intéznek el helyettem, logikám sincsen, és gyakran mondok hatalmas baromságokat. Bár azt mondják, hogy aranyos, amikor bénázok, de én utálom ezt.

Valahogyan lehet ezen változtatni?

2016. dec. 15. 18:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10: Hát nem tudom, de akikkel ismerkedtem, őket pl. zavarta ez, hogy kicsit gyerekes vagyok.
2016. dec. 15. 19:37
 12/26 anonim ***** válasza:
Várjunk csak, ha olyan szinten vagy gyerekes, hogy álmodozol, jó értelemben naív vagy, vidám, beszédes, szórakozott, az királyság. De ha olyan értelemben vagy az, hogy a tetteidért, gondolataidért, érzelmeidért nem tudsz vagy nem akarsz felelősséget vállalni, na az cink.
2016. dec. 15. 19:38
 13/26 A kérdező kommentje:
Mit értesz ez alatt?
2016. dec. 15. 19:39
 14/26 A kérdező kommentje:
Az mondjuk tény, hogy eléggé döntésképtelen vagyok, folyton meggondolom magamat meg ilyesmi.
2016. dec. 15. 19:44
 15/26 anonim ***** válasza:
8%

Folyton meggondolod magadat. De milyen téren? Racionalitás terén vagy érzelmileg?

Egy példa a racionalitásra: ma eldöntöd, hogy ezt kell megtenned, de folyton meggondolod magad, rábízod ahogy alakul.

Érzelmileg: ezen a héten még iszonyúan szerelems vagy valakibe, a következő héten már nem is tudod, utána más tetszik meg, aztán megint vissza az elsőhöz. Szóval következetlenségre értem. Melyik?

2016. dec. 15. 19:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Belejössz majd az önállóságba hamar, muszáj lesz előbb-utóbb, előbb inkább jobb,az tény. Csekket nem nehéz kitölteni, igaz én is mindig egy másik alapján töltöm ki, csak hogy el ne rontsam, de mindent a megfelelő helyre kell írni,aztán kész, postára enni feladni, ennyi. Hivatalos ügyeknél meg megkérdezel valakit,aki ott dolgozik, hogy ezt és ezt szeretnéd elintézni, kihez tudnál fordulni. Hivatalos ügyek intézésében a várakozást utáltam mindig is, meg hogy sokszor küldtek ide-oda.
2016. dec. 15. 19:47
 17/26 A kérdező kommentje:
15: Ha valamit meg kell csinálnom, azt megcsinálom, de érzelmileg nagyon bizonytalan vagyok, sose tudom, mit akarok, meg hogy mi lenne a jó nekem.
2016. dec. 15. 19:51
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Elég szánalmas hogy kérdezel egy ilyet hogy mindenki meg erősítsen abba milyen édes az hogy semmit nem tudsz eldönteni/elintézni 21 évesen.
2016. dec. 15. 19:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem megerősítést várok, ha elolvasnád a kérdést normálisan, rájönnél, hogy miről szól. :)
2016. dec. 15. 19:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Csak folyton arról írsz hogy te ilyen vagy te olyan vagy de arról semmit nem írtál hogy ezek után akkor meg próbálsz oda figyelni hogy önállóbb legyél....
2016. dec. 15. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!