Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagban hány éves korig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban hány éves korig vonzó egy nő a férfiak többségének?

Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Amíg vonzónak találják.
2016. aug. 4. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Változó.

A netes társkeresők szerint a 21-22 éve nőkre van messze a legnagyobb kereslet. Ettől távolodva standard normál eloszlást mutat.

Mondjuk, hogy 18-30 az, amire jó kereslet mutatkozik.

Aztán van 1-2 elvetemült, mint pl. én, akinek más vált be és mondjuk rajong a 30-45 közötti MILF kategóriáért, de ez a réteg a többségnél is ritkábban akar ilyenkor hosszabb távú kapcsolatot, ez inkább szexuális preferencia.

2016. aug. 4. 16:20
 3/10 A kérdező kommentje:
2. És az többnyire átlagban mennyi?
2016. aug. 4. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:

egy 60 as pasi pont nem a 20as csajokra keress rá hanem korabeli nőkre ...

engem spec nagyon sok 35-45 éves pasi keres meg és 42 vagyok

ez nem szexkapcsolatra vonatkozik

2016. aug. 4. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:

3-as

Nem tudom mit szeretnél átlagolni.

Ha 18 és 30 közt vagy, nem kell aggódnod.

4-es

Nem valószínű, hogy bárki is egy 60-as nőre akarna keresni, komolyan.

"engem spec nagyon sok 35-45 éves pasi keres meg és 42 vagyok"

Azért elég nehezen hihető ez így, ebben a formában. Honnan tudod, hogy nem dugni akarnak csak? Mert mondták?

Az a "sok pasi keres engem"-sztori nem egy nagy kunszt manapság, de ugye te sem gondolod, hogy majd minden pasi el akarna venni majd minden nőt?

2016. aug. 4. 16:38
 6/10 Titusztitusz ***** válasza:
Az én esetemben mondjuk addig vonzó egy hölgy, ameddig"vonzó"...Életkortol függetlenül...
2016. aug. 4. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vettem észre én is, hogy a vonzó negyvenes nők most nagyon kelendőek, akár csak az ókorban. Frissen vált barátnőim újfent ragyognak, mint a neon és ki tudja miért, de legyeskednek körülöttük a jóképű 30-as 40-esek. :)

Ők nem társ keresőznek.

2016. aug. 4. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Így van 7-es. Egy jó karban lévő 35-45 közötti nő egész fantasztikus élmény tud lenni bármelyik korosztály számára. Eléggé alá vannak becsülve, sztem indokolatlanul.
2016. aug. 4. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerek 30, de még 40 felett is igencsak vonzó nőket is, és egyet, aki 50 felett is nagyon jó nő, nem hinné az ember, de létezik ilyen.

De családalapításra inkább 30 alatt keresgélnek a férfiak szerintem. De mindenképp 35 alatt.

2016. aug. 4. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:

gondolkodj ...

egy 60+ éves pasi hol kap meg egy 20éves csajt

vagy 30ast?

am meg pont az a korosztály akiknél már nem a szex játszik be elsőre hanem az h párt találjon akivel együtt öregedhet meg

honnan tudom ?

aki 35-45 éves pasi megkeres egyrészt elsőre mondja ha szexet akar :)

másrészről tényleg komoly kapcsolatot akarnak és nem félre kefélni

nem nem társkeresőzőm és kapcsoltban vagyok - tény h nem verem nagydobra a munkahelyemen lévén semmi köze a munkatársaimnak a magánéletemhez, de pont ezért ennyi felkérés van :)

írtam valahol is házasságot akarnak ?

nem

inkább csak egy jó kapcsoltatott egy normális nővel ...

2016. aug. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!