Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok túlnyomó többségének izmos alkatú férfi kell, de Ők maguk semmit nem tesznek a saját alkatukért?
Félreértés ne essen,van barátnőm,így nem a saját kudarcaimat próbálom a lányokra kenni,egyszerűen csak azt veszem észre az ismeretségi körömből és a városban élő lányokról,hogy míg nekik van egy alap elvárásuk egy férfiról, esetünkben az izmosabb,vagy legalább átlagos testalkat,Ők nyugodt szívvel dőlhetnek hátra a fotelben az egészségtelen kajákkal,cukros üdítőkkel abban a tudatban,hogy hármasával fognak harcolni értük az ilyen kaliberű férfiak.
Valamiért sosem értettem például a kövér lányokat,hogy milyen alapon várják az izmos,modell alkatú férfiakat?
A férfi küzdjön,a lány dolga hogy válogasson?
Barátnőmet is megkérdeztem. Szerinte a természet rendje,hogy a férfiak versengenek a nőkért,Ők pedig majd szépen kiválasztják a számukra legmegfelelőbbet.
Ez fordítva nem működik?
u.i: Nem általánosítok,mert csúnya dolog. Sok lány barátom van a konditeremben,vagy futótársam,akik hölgy,előttük megemelem a kalapomat.
És voltaképp kinek mi köze hozzá, hogy más lányok, akikkel ő úgysem akar kezdeni, milyen kritériumok alapján választanak párt?
Mert szerintem semmi. Ez mindenkinek a magánügye. Tudod, aki kisportolt (vagy épp gazdag, jóképű, okos vagy bármiben jó) az hajlamos elfelejteni, hogy aki abban a dologban gyengébb nála, az ettől még pontosan ugyanúgy megérdemli a boldogságot, a szerelmet, mint ő. Én is beleestem régebben ebbe a hibába, részint gondolom azért, mert amikor még csúnyácska kis kamaszlány voltam, engem is földbe döngöltek a "menő csajok" és a hozzájuk tartozó "menő srácok", akik szerint kb. az életet sem érdemeltem meg, nemhogy azt, hogy rám nézzenek. (Mondjuk kövér sose voltam, de megtalálták a gyenge pontom, amiről nem tehettem, és kíméletlenül szétcikiztek vele.)
Amúgy honnan tudod, hogy az általad "kövér lányokként" jelzett - amúgy meglehetősen heterogén - csoport mit vár? Nekem az a benyomásom, hogy durván általánosítasz, hogy valamiféle felsőbbrendűségi érzést tarthass fenn magadban - de lehet tévedek, csak a szövegből ez jön át. (Hiába írod a kérdés végén, a lány barátaidat a konditeremből gyűjtöd vagy a futópályáról, kérdés, vajon beszélgettél-e igazából mélyen és figyelmesen "kövér" lányokkal...?)
Nálunk pl. kb. fordítva van, én vagyok kisportolt 48 kilós nő, a párom meg egy nagy maci némi pocakkal (bár nem kórosan elhízva). És tudod mit? Nem érdekel. És egyikünk se "versengett" a másikért, csak találkoztunk és egymásba szerettünk.
Szóval szerintem érdemes kétszer is meggondolni, mielőtt másokat minősítgetünk és külső alapján "osztályozunk", vagy eldöntjük helyettük, hogy mit érdemelnek és mit nem.
Figyu, hadd döntse már el mindenki saját maga, hogy milyenek az elvárásai. Nyilván mindenki szép külsejű partnert szeretne, és nagyon kevesen vágynak csúnyára. Hogy ha te ronda lennél hirtelen, attól még nem biztos, hogy felállna a cerkád egy ronda nőtől.
Mi lenne, ha nem elhíznál, hanem lenne egy bőrbetegséged, ami ellen nem tudsz tenni, egy égési sérülésed, elveszítenéd az egyik szemed stb. Akkor hirtelen agyat cserélnél, és más nőre vágynál? Nem hinném.
Nekem van egy betegségem, ami kihat a bőrömre is, ráadásul az arcomon, és belátom, hogy emiatt hátrányban vagyok a párkeresés terén. Belátom, hogy egy igazán szép lány nem fog engem akarni, és természetemnél fogva nem lázadozom ellene. Sőt, elfogadóbb vagyok a lányok szépséghibáit illetően, szerencsére itt sem kell nagyon megerőltetnem magam, bár van, ami nagyon nem tetszik, és nem is fogom áltatni magam, hogy majd szemet hunyok felette.
Nyilván a személyiség jobban számít, de most a külsőről van szó. Amit én nem tudok megadni, azt nem várom el a másiktól sem.
24/F
Én magam miatt edzem, hogy több önbizalmam legyen és egészséges életmódot folytassak :D a lánytól nem várom el, hogy sportoljon (persze pozitívum lenne ha azt tenné) de ha nincs elhízva akkor lehet szép alakja edzés nélkül is
Szóval tőlem jogosan várnák el a lányok, hogy sportoljak különben egy vézna pálcika lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!