Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok túlnyomó többségének izmos alkatú férfi kell, de Ők maguk semmit nem tesznek a saját alkatukért?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essen,van barátnőm,így nem a saját kudarcaimat próbálom a lányokra kenni,egyszerűen csak azt veszem észre az ismeretségi körömből és a városban élő lányokról,hogy míg nekik van egy alap elvárásuk egy férfiról, esetünkben az izmosabb,vagy legalább átlagos testalkat,Ők nyugodt szívvel dőlhetnek hátra a fotelben az egészségtelen kajákkal,cukros üdítőkkel abban a tudatban,hogy hármasával fognak harcolni értük az ilyen kaliberű férfiak.

Valamiért sosem értettem például a kövér lányokat,hogy milyen alapon várják az izmos,modell alkatú férfiakat?

A férfi küzdjön,a lány dolga hogy válogasson?

Barátnőmet is megkérdeztem. Szerinte a természet rendje,hogy a férfiak versengenek a nőkért,Ők pedig majd szépen kiválasztják a számukra legmegfelelőbbet.

Ez fordítva nem működik?

u.i: Nem általánosítok,mert csúnya dolog. Sok lány barátom van a konditeremben,vagy futótársam,akik hölgy,előttük megemelem a kalapomat.

2016. júl. 19. 23:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%
en meg szarok a kondira meg az edzesre. 73kg vagyok 174magas. atlagos srac. semmi kulonos nincs bennem. megis fitnessedzo csajom van 4eve. voltam nem kamu vagy 40-50csajjal idaig. nem csak a kulso szamit! 27/F
2016. júl. 20. 02:27
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj én nem versengek egy nőért sem.Annyit nem érnek.Filléres nők nagy elvárások.Tisztelet a kivételnek.
2016. júl. 20. 06:37
 23/30 anonim ***** válasza:
81%

#18 bocs de egy netto hülye vagy.

A legtöbb terem 6kor nyit. A legtöbb ember 8ra jár dolgozni, kivéve akinek a műszak korábban kezdődik( adnak meg ott az esti mert általában 10kor zárnak)

Reggel hatra járok és 8kor kezdek a melóhelyen. Minden reggel 1.5 óra edzés simán belefér. Szóval ne beszélj böszmeségeket. Ja és nem vagyok eltartott.

Mindent magának fizetek.

Ja és hogy a kérdésre feleljek nekem azért tetszenek az izmos pasik mert én is heti 7x megyek le a terembe. Vicces lenne ha en kapnám a hónom alá. Nameg az is tartalmas idő amit a terembe tudunk tölteni együtt, vagy kint a futó vagy focipályán. 😉

2016. júl. 20. 07:02
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Saját példám hozom fel.

Én nem sportolok. (Tudom, változtatni kellene ezen. Márcsak az egészségem érdekében is).

De ettől függetlenül nem vagyok kövér se duci. Csak látszik, hogy nem mozgok rendszeresen. Ebből kifolyólag a páromtól se várhatom el, hogy ő ki legyen gyúrva. Sőt nem is várom el.

Persze hazudnék ha azt állítanám, hogy nem nézek meg időnként egy-két izmosabb férfit. Ezzel szerintem vagyunk így néhányan. Ugyanúgy ahogy a férfiak megnézik a vékony, karcsú nőket. Nincs is ezzel semmi baj szerintem.

Ismerőseim között van egy nő aki szintén nen sportol plusz a hasára rakódik az összes felesleg. Egyszóval aránytalan.De láss csodát! Egy izmos, sportos férfival van együtt. Tehát van azért erre is példa.

Én kellemetlenül érezném magam ha a párom kisportolt és izmos lenne velem ellentétben. Akkor már inkább változtatnék és eljárnék vele edzeni.

2016. júl. 20. 08:25
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, én már jártam 2 méteres rockerrel, fiatalabb és nálam soványabb visszahúzódó sráccal és igen, volt szálkás pasi is. Tetszett már macis alkatú fiú és "kocka" is. Viszont mindegyikben volt néhány plusz, a sugárzó mosoly és a kimagasló intelligencia. Először ezek miatt tetszik meg valaki, utána idővel minden apró vonásba beleszeretek. 21/l
2016. júl. 20. 09:01
 26/30 anonim ***** válasza:
Ez egyszerűen egy részrehajlás saját magunk irányába. Másokkal szemben mindig kritikusabbak vagyunk, magunkkal szemben elnézőbbek, kompromisszumkészek, kifogáskeresők. Ennyire nagyon, nagyon egyszerű.
2016. júl. 20. 10:22
 27/30 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

"Nem az ilyen nok elott kellene leemelni a kalapot, akik nem csinalnak semmit hanem egesz nap a kulsejukkel foglalkoznak, hanem azok elott kene akik reggeltol estig dolgoznak! " - Miért kellene megemelni a kalapot azok előtt, akik dolgoznak? Általában az emberek dolgoznak, de előtte, utána nyugodtan sportolhatnak, ha nem is konditeremben mert pl. nincs rá pénzük,akkor elmehetnek egy frissítő futásra reggel/este után , az is már sokat segít, minden csak akarat kérdése. Pl. az előző munkahelyemen volt egy 30 éves kolléganőm, aki heti 3-szor járt el edzeni, de nem konditerembe, hanem a férjével teniszezni és futni vagy egyedül TRX-re. Reggel 8-tól 5-6-ig ült az irodában így mégis jó alakja volt. Egy másik kollégám ha tehette, mert jó idő volt kerékpárral járt dolgozni és ő is heti 1-szer ment TRX-re, így ugyan nem volt sziklahegyre gyúrva, de odafigyelt az étkezésére és megfelelően nézett ki.

Ellenben egy harmadik kolléganőm a kérdésben leírtakhoz hasonlóan tömte magába a cukros kajákat, csokikat, majd megirigyelte a nem elhízottakat a munkahelyen és eldötötte, hogy ő most lefogy. Talált is egy olyan étrendet, hogy sport nélkül le lehet állítóg fogyni ha a megadott ételeket eszi (3 óránként egy kis doboz kaját- é n ebben nem hiszek, de ő nagyon erőltette), kb. 1 hónapig bírta majd maradt a korábbi étrendnél, de mellé ugyanúgy tömte az édességet, 1 év után sem látszott változás.

Tehát minden akarat és hozzáállás kérdése, attól, hogy valaki dolgozik vagy van gyereke még nincs oka az elhízásra, viszont ha neki úgy jó akkor ne várja el, hogy szuper pasija/nője lesz.

2016. júl. 20. 10:34
 28/30 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem, hogy van ez.

Én rengeteget sportolok, mindig figyelek arra, hogy jusson erre időm. Viszont azt vettem észre, hogy az, hogy látszik alkatomon, hogy sokat mozgok, inkább elijeszti a férfiakat. (Nem vagyok kigyúrva, olyan az izomzatom, mint egy balett-táncosnak). Megnéznek, sokszor nagyon is megnéznek a férfiak, de aztán mégis a löttyedt seggű lányokat választják, és az az abszurd az egészben, hogy még ezek után is bámulnak rám. Ezt nem értem.

Nekem nincs nagy elvárásom a másik nem alkatával kapcsolatban. Nem zavar, ha sovány egy férfi, és mondjuk alacsony (mert én sem vagyok magas), és az sem, ha van egy kis hasa. De azért ne legyen kövér. Akkor már inkább legyen nagyon-nagyon vézna, de kövér az tényleg ne.

22L

2016. júl. 20. 11:25
 29/30 anonim ***** válasza:

Nekem soha az életben nem tetszettek a kövérek, pedig egész tinédzserkoromban duci, később durván kövér voltam.

De tisztában voltam vele, hogy nekem nem lesz izmos pasim. Attól még nem izgattak a kövérek. Nem sírtam, nem hisztiztem.

2016. júl. 20. 12:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Ja, meg látom, hogy divat lett manapság ezt a BBW rövidítést oda írni a társekeresőkben. Ez mégis csak vonzóbban hangzik mintha azt írná, hogy kövér elhízott anyakoca vagyok..:D
2016. aug. 4. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!