Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok túlnyomó többségének izmos alkatú férfi kell, de Ők maguk semmit nem tesznek a saját alkatukért?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essen,van barátnőm,így nem a saját kudarcaimat próbálom a lányokra kenni,egyszerűen csak azt veszem észre az ismeretségi körömből és a városban élő lányokról,hogy míg nekik van egy alap elvárásuk egy férfiról, esetünkben az izmosabb,vagy legalább átlagos testalkat,Ők nyugodt szívvel dőlhetnek hátra a fotelben az egészségtelen kajákkal,cukros üdítőkkel abban a tudatban,hogy hármasával fognak harcolni értük az ilyen kaliberű férfiak.

Valamiért sosem értettem például a kövér lányokat,hogy milyen alapon várják az izmos,modell alkatú férfiakat?

A férfi küzdjön,a lány dolga hogy válogasson?

Barátnőmet is megkérdeztem. Szerinte a természet rendje,hogy a férfiak versengenek a nőkért,Ők pedig majd szépen kiválasztják a számukra legmegfelelőbbet.

Ez fordítva nem működik?

u.i: Nem általánosítok,mert csúnya dolog. Sok lány barátom van a konditeremben,vagy futótársam,akik hölgy,előttük megemelem a kalapomat.

2016. júl. 19. 23:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%

Nekem a szexpartnerem mondta, hogy legyen kockahasam, mert az milyen jól néz ki, és hogy az ő kedvéért edzek rá. Én kiröhögtem.

A szexpartnerem egy nagyon duci nő volt...

2016. júl. 19. 23:35
 12/30 anonim ***** válasza:
45%

"ha nincs elhízva akkor lehet szép alakja edzés nélkül is"

Megjegyzem: egy darabig. Nagyon nagyon ritka az a nő, aki egy életen át tud szép alakú lenni mozgás nélkül. Kivételesen szerencsés genetika kell hozzá.

2016. júl. 19. 23:45
 13/30 anonim ***** válasza:
50%
Én nem várom el a tökéletes férfitestet, viszont az vonz, arra figyelek fel, és csak azzal van gusztusom szexelni. Barátom ben egy fitness alkat, de elég jó, minimálisan van felesleg a derekán, egyébiránt izmos, erős, szép szál legény. Jómagam is vékony vagyok, egyrészt a genetika miatt, másrészt meg mert teszek érte.
2016. júl. 19. 23:50
 14/30 anonim ***** válasza:
* barátom nem egy fitness
2016. júl. 19. 23:50
 15/30 anonim ***** válasza:
42%
Te ne haragudj már kérdező, de te valami elvakult fittnesz edző vagy? Vagy mi a jó bajod van a kövér nőkkel és azok igényeivel, már nem tudom hányadik ilyen kérdést látom zsinórban. Komolyan írom, szerintem ne itt térítsd a tanaidat, teljesen felesleges erőlködni.
2016. júl. 20. 00:26
 16/30 anonim ***** válasza:

Szerintem fordítva is igaz. Például a párom szépen elhízott (sörhasat növesztett) mióta együtt vagyunk, igaz korábban sem volt egy kigyúrt alkat, de a magassága miatt jól oszlott el rajta a tömeg, így jó látványt nyújtott. Én edzettem mikor volt időm, hogy tetszek neki, de főleg magam miatt, hisz fontos számomra az önbizalom és a jó megjelenés sokat segít ezen.

Majd egyszer csak azon kaptam magam, hogy leszólja a kövér lányokat, hogy ő olyannal sosem jönne össze. Nem is értem milyen alapon, ezt neki is elmondtam. Azóta elkezdett egy lightos fogyókúrát, már nem 103 kg, hanem "csak" 95kg (fél év alatt).

Úgyhogy lehet, hogy nem általánosítasz, de ez fordított esetben is igaz sajnos, mint láthatod a leírt példán.

Egyébként hogy őszinte legyek én sem értem az ilyen embereket, de így nagy valószínűséggel ha csak nem baromi jó fejek vagy nincs valami extra tulajdonságuk mi belülről fakad nem fognak olyat találni, amit keresnek így vagy beérik egy gyengébbel vagy egyedül maradnak.

2016. júl. 20. 00:46
 17/30 anonim ***** válasza:
Manapság mindenkinek mindenből a legjobb "jár"... :S
2016. júl. 20. 00:55
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

" Sok lány barátom van a konditeremben,vagy futótársam,akik hölgy,előttük megemelem a kalapomat. "

Nem az ilyen nok elott kellene leemelni a kalapot, akik nem csinalnak semmit hanem egesz nap a kulsejukkel foglalkoznak, hanem azok elott kene akik reggeltol estig dolgoznak! Es azok a holgyek akik reggeltol estig dolgoznak, veluk mi van? Tudod, aki a konditeremben ul az egy eltartott no, mert aki reggel 6-kor kel hogy menjen dolgozni este 5-ig, annak nem igazan van ideje a konditeremben ulni egesz nap, se energiaja. Ja de persze, az olyan noket nem nezik semmibe. Gratula!

Amugysem csak a kulso szamit! Hiaba a jo kulso, ha a belseje egy nulla! Menjetek el dolgozni es megnezlek titeket hogy ultok a konditeremben egesz nap!

2016. júl. 20. 01:16
 19/30 A kérdező kommentje:

24 éves dolgozó ember vagyok,és mellette tanulok is. Van rá időm.

Az nem általánosítás,hogy minden sportoló nő eltartott?

Egyébként vissza a kérdésre,nem vagyok sem hímsoviniszta,sem egy megszállott edző,sem kirekesztő, felszínes ember.

Egyszerűen csak megkérdezem nemtől függetlenül,miért hiszi azt egy olyan ember,aki teljesen elhanyagolja a testét,hogy neki alanyi jogon JÁR a félisten alkatú férfi,vagy topmodell alkatú lány,de megveti az ugyanolyan alkatú személyt mint Ő ,mondván Ő jobbat érdemel.

Ezen miért akadtok ki annyian?

2016. júl. 20. 01:27
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

@18, ne haragudj, de ritkán látni ilyen gusztustalan, rosszindulatú kommentet.

Ki a fene mondta, hogy EGÉSZ NAP ülni kell a konditeremben? Egész nap maximum a személyi edzők ülnek, akiknek ez a munkájuk, tehát DOLGOZNAK. :D Ahhoz, hogy szép alakja legyen az embernek, bőven elég 1 óra a teremben, és nem is kell naponta, heti 2-3x elég. Ha valaki nem szeret konditerembe járni, remek otthoni edzéstervek is léteznek, amelyekhez elég 1-2 egyszerűbb eszköz, mégis olyan kemény, hogy másnap a sloziról alig bírsz felkelni egy lábnap után. Van például egy híres, direkt nőknek szánt program, ami heti 3x30 perc edzést tartalmaz. Kinek nincs ideje heti 3x egy vacak fél órára?!

Erre nem hiszem, hogy valaki nem tud időt szakítani. És ez csak egy példa a millióból, amit kínál az internet.

Amúgy dolgozó anyukák is meg szoktak fordulni a kondiban.

Igenis dicséretre, tiszteletre méltó dolog, ha valaki ad az étkezésére és mozog is mellé. Ez nemcsak a szépségről szól, hanem az egészségről is.

Ki a fenét érdekel, hogy te dolgozol? A legtöbb felnőtt ember dolgozik, elhelyezkedik valahol a mókuskerékben. Ez alap dolog, viszont az egészséges életmód, ennél jóval ritkább erény.

Az, hogy valaki ad a megjelenésére, nem jelenti azt, hogy az élet más területein nulla. Nyilván vannak ilyen emberek is, de nem kellene előítéletesnek lenni.

A megnyilvánulásod alapján inkább te vagy lehetsz elég nagy valószínűséggel minden téren nulla. Aki ilyen fújtatva beszél a munkáról, és ilyen görcsösen vár elismerést érte, az valószínűleg nem is szereti, amit csinál. Milyen oka lehet annak, ha valaki ennyire frusztrált a munkájával kapcsolatban? Lássuk, csak...

- Nem azt csinálja, amit szeret => Képtelen volt elérni a céljait, megtalálni a helyét a világban, és jelenleg már olyan helyzetbe süllyedt, hogy nem tud mit tenni, csak a napi betevőért, unottan robotolni.

- Képzetlen, nem ért semmihez, ezért csak kellemetlen, fárasztó, unalmas munka jut neki, és kiszipolyozzák, igáslóként funkcionál => Tetszettek volna tanulni valami értelmes dolgot.

- Egyszerűen büdös a munka, kivételes elismerést várna érte. => Hitvány jellemhiba.

Szerintem nézz magadba.

Azt tanácsolom, hogy fröcsögés helyett próbáld ki, hogy milyen az, amikor időt és energiát szánsz arra, hogy legalább a löttyedt testeddel kezdesz valamit, hátha tanulsz egy kis kitartást akaraterőt, meg ugye az edzés köztudottan pozitív hatással van az idegrendszerre is, tehát adna valami reményt arra, hogy megvilágosodik 1-2 dolog abban a homályos agyadban. :)

2016. júl. 20. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!