Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének az ideális alkat (csak alkat) tényleg olyan lenne, mint az Old Spice-os Isaiah Mustafa fizikuma?
Mivel nem tudtam, kiről/miről van szó, rákerestem...
Az ÉN ízlésem szerint egy kicsit már sok. A hasa még pont jó, nem az a típus, aki ráhasalt a radiátorra (nem szeretem a kockás hasat). A karvastagsága már nekem sok.
A mellkasa meg elég fura a lefelé forduló mellbimbókkal... nekem egy kicsit női mellre emlékeztet, szóval ez a része nem tetszik.
Remélem, kielégítő volt az elemzés...
(Egyébként egy természetesen és minimálisan izmos férfitest bőven elég, de az izom sem olyan fontos, egy átlagos testalkat is megteszi, még a kis poci sem zavar egyáltalán.)
Tény, hogy jól néz ki, de kizártnak tartom, hogy a nők többségének ez legyen az ideális alkat. Annyira sokfélék vagyunk, nem is gondolnánk. :)
Nézzétek meg a szexualitásnál milyen bizarr fétisekkel nyomulnak egyesek napi szinten... :D
Nekem külsőre ez a totálisan tökéletes és neki az arca is bejön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!