Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A húsz éves lányok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húsz éves lányok miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
Az összes (20-25) fiúnak vagy 14-17 éves tinipi**ák, vagy a 30-as érett nők kellenek. A húsz éveseknek kijut? Nem nagyon szeretek diszkóba járni mert nem hiszem, hogy ott komolyan lehetne ismerkedni. Milyen jó helyeket tudtok, ahol normális emberekkel lehet ismerkedni?

2017. febr. 28. 12:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nekem kéne csak mivel, a korosztályommal nem lehet komunikálni. Ezért fiatalabbat fogtam ki magamnak, igaz nehezebb a dolgom a szülei miatt. De megéri mert rendes a lány, és nem csal meg. Ennyi elég nekem :D Lehet a külsőddel van bajuk, vagy a személyiségeddel emberfüggő a dolog. Nem lehet ezt éppen egy dologba zárni :D 24/f
2017. márc. 1. 02:54
 32/32 anonim ***** válasza:

Van egy csomó 30-40es pasi akik pont a 20-25 éves csajokat keresik.

Többnyire biztos háttérrel, autóval, lakással....

38/f

2017. márc. 1. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!