Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A húsz éves lányok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húsz éves lányok miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
Az összes (20-25) fiúnak vagy 14-17 éves tinipi**ák, vagy a 30-as érett nők kellenek. A húsz éveseknek kijut? Nem nagyon szeretek diszkóba járni mert nem hiszem, hogy ott komolyan lehetne ismerkedni. Milyen jó helyeket tudtok, ahol normális emberekkel lehet ismerkedni?

2017. febr. 28. 12:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Van egy csomó 30-40es pasi akik pont a 20 éves csajokat keresik.

Többnyire biztos háttérrel, autóval, lakással....

2017. febr. 28. 13:15
 22/32 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen is volt valakim,aki 2 évvel idősebb volt nálam.Pedig nem vagyok egy szépség.
2017. febr. 28. 13:30
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

21#Azok a 30-40-es pasiknak csak egy kis numera vagy,de persze ha már most ekkora buta vagy,akkor verehesd a vallad,es túl.sok jóra ne számíts.

22#Nem sok eszed van,kérdező se mondtah nem kell senkinek.Tanulni kéne még.

2017. febr. 28. 13:35
 24/32 anonim ***** válasza:

Ezt most komolyan gondolod hogy 20-25 évbes férfiaknak 14 éves lány kell?

ne fogd ilyen hülyeségekre a társkeresési kudarcaidat.

2017. febr. 28. 14:03
 25/32 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a magabiztosságoddal van inkább baj. Nekem is 20 éves korom körül voltak pártalálási nehézségeim, 20 évesen összejött az első barátom, de utána évekig nem volt senki... én inkább az idősebb korosztállyal próbálkoztam ezután, és igyekeztem mással foglalkozni, nem pedig a párkereséssel. Meg is lett a foganatja... szerintem ilyenkor azt is észben kell tartani, hogy van aki felfigyel ád, esetelg volt már korábbi kapsolatod, az bizonyíték hogy volt aki érdeklődöt... úgyhogy nem veszett fejsze nyele az ügy.
2017. febr. 28. 16:06
 26/32 Sunshinedoll ***** válasza:
Ne a tinilányokat okold, mert a 25 éves béna pasik nem bírnak el egy saját korabeli csajjal :D Nekem huszonévesen egy kivételével az összes pasim huszonéves volt én nem érzékelem ezt a problémát, szerintem nem is nagyon jellemző :D
2017. febr. 28. 17:13
 27/32 anonim ***** válasza:
Vajon a 20 éves lányoknak miért nem kellenek a 25-30 közti férfiak?
2017. febr. 28. 17:44
 28/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem igaz amit írsz. Járj el valahová, kezdj el egy új hobbit, üljetek be valahová a barátaiddal.

Otthonról fölöslegesen várod a csodát.

Egy pillanatig nem okozott problémát a párkeresés azon része, hogy korban megfelelő, komolyan gondolkodó férfiakat találjak. A többi már csak részletkérdés, az már mindenkinek nehezebb ügy.

2017. febr. 28. 19:07
 29/32 anonim ***** válasza:

Hát nekem pl. a 18-28 korosztály jön be, tehát korban tökéletes lennél nekem.

26F

Szabolcs megye

2017. febr. 28. 19:29
 30/32 anonim ***** válasza:

"A húsz éves lányok miért nem kellenek senkinek?"

A huszonéves srácok nagy része nem kell senkinek. Elég kevés van közülük, akik megütik a szintet, mint férfi.

2017. febr. 28. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!