Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés
Külsőre nem vagyok csúnya, ápolt vagyok, adok magamra. De sajnos enyhén autista vagyok. Visszahúzódó, csendesebb lány vagyok. Viszont hiába randizok akárkivel, egy pár randinál tovább senkit sem érdeklek. Az a kifogás mindig, hogy én túl jó vagyok hozzájuk, ami persze tudom, hogy csak kamu. Így valójában azt sem tudom mi a baj velem. Azt szeretném, ha egy fiú nekem megadná az alapvető tiszteletet pl. nem késik állandóan egy csomó időt a randikról. Nem tudom miért, de az idegenekkel való bármilyen kapcsolatteremtés nem megy. Mondjuk lehet rágörcsölök is, de ez érthető 26 évesen, hiszen már kifutok az időből. Volt olyan fiú, akinek miután elmondtam hogy szűz vagyok, utána már nem is érdekeltem. Ráadásul még azóta is szűz vagyok. Depressziós vagyok, ki sem mozdulok szinte itthonról, de amúgy nincs is kivel kimozdulnom. Már azon is gondolkodtam, hogy jobb lenne ha nem is élnék. L/26
2017. márc. 17. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Eleve szinte ki sem mozdulsz otthonról,akkor mit vársz mégis? Dolgozol vagy tsnulsz még? Ott nincsenek munkatársak vagy bárki akikkel összehaverkodnál,aztán velük mennél erre-arra?
2017. márc. 17. 15:04
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Gyere velem túrázni.
2017. márc. 17. 15:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós vagy, és eldobnád az életed, mert 26 évesen nincs barátod? 32 vagyok, nincs barátnőm, és tökéletesen jól érzem magam így is, eszem ágában sincs búval béleltnek lenni. Annyi szép és jó dolog van az életben a párkapcsolaton kívül is. Süt a nap, rügyeznek a fák, énekelnek a madarak. Menj ki, és élvezd. Élvezd az élet minden pillanatát.
2017. márc. 17. 15:25
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Csakúgy, mint a férfiaknál, úgy a nőknél is taszító, ha valaki "meg akar halni" képletesen persze. Vagyis aki ilyen elkeseredett búvalb@s zott, már elnézést. Most őszintén...

Képzeld el magad egy olyan személynek, akinek volt kapcsolata, mondjuk egy hosszabb és egy rövidebb is. Aki tapasztalt már jót és rosszat is. Megélte a szerelmet és a csalódottságot is. Ezek után pedig felállt, leporolta magát és tovább kereste a társát ÚGY, hogy az életben vannak barátai, próbál sikeres lenni a tanulmányaiban, munkájában, családi kapcsolatok fenntartásában. Ha ilyen felfogással találkoznál egy számodra helyes férfival, de áradna belőle az önsajnálat, te nem utasítanád el? Te nem azt gondolnád, hogy a fenébe is, sajnálom őt, megértem a helyzetét, de én az életet akarom élvezni, egy társsal aki már tapasztalt dolgokat, akinek igenis van életkedve, ÉS még ha nem is volt kapcsolata, de nem szomorkodik ennek hiánya miatt. Nem? Te is kedvesen visszautasítanád és keresnél olyat aki minden területen passzol hozzád.

Tehát ne várd el, hogy ilyen hozzáállással majd lesz párkapcsolatod. Lehetni lehetséges, sőt volt erre már példa. Általában a lányoknak ezt jobban elnézik és majd "visszajön az életkedvük" gondolják a férfiak. Fordított esetben ennek az esélye 0-ra redukálódik. De ne hidd, hogy ebbe a rétegbe fogsz tartozni, akire majd rátalál az a férfi, aki ezt tolerálni fogja. Esély van rá, de ne a sült galambot várd, mert elszáll feletted az idő.

Már tegnaptól változtatnod kellett volna, hogy az életed úgy élhesd ahogy neked jó. És ha úgy érzed, hogy ezt csak egy párkapcsolattól kaphatod meg, hát akkor dolgozz azért, hogy kelj másnak, hogy kiegyensúlyozott legyél. És elárulom, nem fog egyik hétről a másikra menni. Hónapok fognak eltelni, hidd el. Vannak ugyanolyan emberek mint te, sőt még rosszabb sorssal megáldottak is. Valaki tesz érte, hogy változtasson, valaki nem.

Tippet nem tudok adni, hogy min változtass. Basszus 8 sorba beletuszkoltál 26 évet. Ember legyen a talpán aki a sablon maszlagokon kívül tudna értelmes tanácsot is adni. Inkább keresd meg szépen minden hibád és javíts rajtuk ha nem tetszenek. Vagy fogadd el őket, szeresd meg és élj együtt velük. De légy boldog basszus, és ezzel majd a kapcsolat is jönni fog. Majd mikor látszik rajtad, hogy ki vagy békülve magaddal és mész a boltba, belebotlasz egy macsóba, aki véletlen leönt kávéval és felajánlja hogy kifizeti a mosodát. Na majd akkor jön el a te időd. Kicsit még várni kell, de előbb magadat tedd rendbe és ne görcsölj rá a dolgokra.

2017. márc. 17. 15:33
 15/19 anonim ***** válasza:
KÉPET!
2017. márc. 17. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:

#8 ja nem ismerkedős oldal. Társkereső oldal viszont az, mégse ír rám senki. Erről ennyit.

Rinyálj tovább, az biztos bejön a pasiknak.

2017. márc. 17. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia Kánten vagyok Montázsiból és én ismerkednék veled, ha gondolod írj. :)
2017. márc. 17. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Terminológiai kérdés: az ismerkedés számodra azt jelenti, hogy hajlandó vagy ismerkedni azokkal, akik nálad kezdeményeznek (de te magadtól nem teszed)? Bocs, de sok lány/nő számára ezt jelenti az ismerkedés, ez pedig fontos különbség. :)
2017. márc. 17. 21:19
 19/19 Gábor19... ***** válasza:
Úgy frászt tudok kapni amikor az ilyen kérdéseknél azt irják hogy "senkinek" miért nem azt írod hogy "jópasiknak" vagy "az elvárásaimnak megfelelő férfinek"?
2017. márc. 20. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!