Más nők tényleg akkor kapnak maguknak pasit kapcsolatra, amikor csak akarnak, folyamatosan udvarol nekik valaki és csak én vagyok ennyire selejt, hogy nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 15:42
1/4 anonim válasza:
Ez így nem igaz, ezt a férfiak szokták mondani :)
Szerintem annyi igaz, hogy egy nő bármikor kaphat férfit szexre, de kapcsolatra nem, az sokkal nehezebb, bonyolultabb ügy.
2/4 anonim válasza:
Hidd el, hogy te is kaphatnál akár hármat is, csak erről az oldalról. De gondolom azért szeretnéd, ha bizonyos elvárásoknak megfelelnének. Mondjuk ne szarjon a szoba közepére, meg ilyenek.
3/4 anonim válasza:
Nem vagy beképzelt, ellenben kicsi az önbizalmad, küldj képet!
4/4 anonim válasza:
Szexuális kapcsolatra még a csúnya nők is kaphatnak pasit elég gyorsan, ha van egy kis önbizalmuk. A pasik pedig sokat udvarolnak össze-vissza abban a reményben, hogy ha úgy alakul, dughassanak majd egy jót. Komoly kapcsolatban 30 felett szoktak szerintem a pasik gondolni, legalábbis nálam akkor kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!