Csajok, mit tesztek, ha egy srác folyamatosan bámul a buszon titeket?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 14:09
1/18 anonim válasza:
Ha tehetem, kinézek az ablakon és abban reménykedek, hogy mielőbb abbahagyja...Elég zavaró tud lenni számomra....:)
2/18 anonim válasza:
Oda megyek a sofőrhöz és leszállíttatom vele, mert a drága leopárdos táskámat akarja.
3/18 anonim válasza:
Teszem az eszemet neki és úgy csinálok,mint aki nem veszi észre,hogy bámulnak.
4/18 anonim válasza:
#3-as válaszoló, ezt most vehetem célzásnak? :)
(#1-es voltam)
6/18 anonim válasza:
Semmit. Ha a hátam mögött van és én ülök akkor bámuljon csak. Ha viszont háttal állok akkor megfotdulok már csak hogy ne a popóm bámulja hanem a félrefordított fejem. Vagy ha rossz napom van kitöltöm rajta a mérgem. Na akkor van nagy pech.
9/18 anonim válasza:
rámosolygok, és elnézek máshova
10/18 anonim válasza:
Én általába visszabámulom, direkt jó nagyranyitott szemmel, hátha akkor észereveszi magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!