Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejt lennék mert nem kellek senkinek sem?
Egyébként keress egy vegyes társaságot (valami hobbi, vagy közös edzés, kirándulás bármi), és kezdj el lejárni. Biztos lesznek akik rögtön megkörnyékeznek, de ha elutasítod őket, akkor fél év múlva rá fogsz jönni, hogy ki az, aki továbbra is keresi a társaságod, örül, nem csak az első héten, amikor friss hús vagy.
Egy randin persze, hogy mindenki rögtön nyomul
A családi tanács valóban tud hátráltató tényező lenni. Amikor azt mondják, hogy ennek a fiúnak sem fogsz kelleni, majd a végén a férfi tényleg lelép, akkor elkönyveled, hogy igazuk volt. De mi van akkor, ha ezek miatt a családi tanácsok miatt lép le a fiú, mert azt látja, hogy téged a szüleid irányítanak? Pl ha azt látnám egy nőn, hogy azért távolságtartó velem, és nem enged közel magához, mert a szülei azt mondták neki, akkor én is elgondolkodnék, hogy megéri-e vele lenni, hisz ha most ennyire beleszólnak az életébe, akkor ezután is megteszik majd. Ez már okozhatja azt, hogy nem kellesz hosszútávra, viszont egy estére még megfelelnél nekik.
Ettől természetesen még nem vagy selejt, csak kicsit változtatnod kell a dolgaidon.
31F
Például abból, hogy úgy viselkedsz vele.
Nekem volt nő, akibe fülig szerelmes voltam, de attól tartott, hogy csak meg akarom húzni. Elég gyorsan abbahagytam az utána teperést, mert hideg, és elutasító volt velem.
Aztán egy év múlva derült ki, hogy a térde remegett, annyira vágyott rám, de nem akarta, hogy könnyű prédának gondoljam. Hát nem is annak gondoltam, hanem azt hittem, hogy nem kellek.
#16-os: igazad van!
Korábban írtam, hogy volt egy párom, akinek 25 évesen én voltam az első, mert a családja mindig közölte mindenkire, hogy csak kihasználni akarják.
30 éves korában a családja nyomására szakított velem, azóta is egyedül van, de a mama és a papa szava szent.
Szóval összességében aki ezt leveszi (pl onnan, hogy minden második mondatod úgy kezdődik, hogy "anyukám szerint", meg "apukám azt mondta", és az összes sztorid a családdal kapcsolatos), és tudja, hogy ez mivel jár, az menekülni fog.
A szuleid azt szeretnek ha a kicsi lanyuk lennel meg 40 evesen is ezert nyilvan minden pasira azt mondjak hogy ugyse fogsz neki kelleni, csak szexet akar, stb.
Rugd ki a szuleidet es menj pszichologushoz. Nem vagy selejt de a szuleid megerdemelnenek egy alapos verest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!