Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejt lennék mert nem kellek senkinek sem?
Mi a baj veled? De őszintén, beismerte amit magadnak sem szoktál.
Ne szépíts, nem impulzív vagy, hanem hisztis?
Nem nőies, hanem kövér?
Nem titokzatos, hanem úgy kell belőled minden szót kihúzni?
[...]
Első körben ezt kellene magad előtt is beismerned, utána tudsz csak változtatni.
Ui: és persze nem árt, ha nem a környék 3 legjobb pasijának tudod csak elképzelni magad mellett, nekik a 3 legjobb nő sem kell, mert élvezik, hogy kefelgethetnek szabadon
Attól hogy nem vagy rá kíváncsi még ezret fogsz kapni, amiben bizonygatják, hogy ők megbecsülnének.
Btw ezt a mondatod kicsit kevésbé flegmán is megfogalmazhattad volna, pl köszönöm nem kérek privátot, szóval ezt is felveheted a listára
Figyelj, a hiszti, vagy a körvérség csak egy példa volt.
Az ember a lelke mélyén általában tudja, hogy mi az a rossz tulajdonsága, vagy szokása (pl hiába vagy tökéletes, ha reggel bemész a munkahelyedre, fejede fülhallgatóval, este hazamész, és egész 0 emberrel találkozol, akkor kicsi esélye lesz, hogy a lovag megtalálon) ami elriasztja a másik nemet.
Mi sosem fogjuk kitalálni, mert nem ismerünk, Te viszont ha magaddal őszinte vagy, akkor tudhatod, sajnos pont ez a legnehezebb, hogy amit évek óta tagadsz a legjobb érvekkel, arról elfogadd, hogy igen, az a gát (az elhízott példánál maradva egy ismerős lány több ezer oldalnyi tökéletesen felépített védőbeszéddel rendelkezett, hogy csak a csontjai nehezek, meg nem eszik sokat, és a társai, a végén elfogadta, tett ellene, bepasizott).
Csak Te tudod, hogy mi a kulcs, hogy mi az ami miatt csak a szexre éheseket érdekled.
Hmm... jaha, a családi tanácsok is megérnek egy misét. Ha mindig mindenben a mamára fogsz hallgatni, akkor szűzen halsz meg (volt egy barátnőm, 25 éves volt, mikor először lefeküdt pont velem, előtte a mamától és a papától hallgatta, hogy csak megdugni akarja mindenki. Én is azt akartam, persze, hogy azt, csak éppen mást is. Több mint 5 évig voltunk együtt, és nem én szakítottam).
Szóval azért óvatosan a családdal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!