Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Selejt lennék mert nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Selejt lennék mert nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de egy pasinak vagy nem kellek egyáltalán, vagy csak szexre. Ebből adódóan még nem feküdtem le senkivel sem, mert azt szerettem volna, ha legalább akivel először megtörténik szeretne. L/26
2017. ápr. 23. 08:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%
Privát hullám 3..2..1
2017. ápr. 23. 08:51
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi privát levelekre.
2017. ápr. 23. 08:53
 3/26 anonim ***** válasza:
73%

Mi a baj veled? De őszintén, beismerte amit magadnak sem szoktál.

Ne szépíts, nem impulzív vagy, hanem hisztis?

Nem nőies, hanem kövér?

Nem titokzatos, hanem úgy kell belőled minden szót kihúzni?

[...]

Első körben ezt kellene magad előtt is beismerned, utána tudsz csak változtatni.

Ui: és persze nem árt, ha nem a környék 3 legjobb pasijának tudod csak elképzelni magad mellett, nekik a 3 legjobb nő sem kell, mert élvezik, hogy kefelgethetnek szabadon

2017. ápr. 23. 08:55
 4/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sok csaj csak arra kell és mégsem érzik magukat jelesetesnek mert, NEM IS AZOK ! Te sem vagy az csak a gondolkodásoddal van baj ! De ahhoz ,hogy az ember igazából megtudja neked mondani,hogy mi lehet a baj, ennél több infóra lenne szükség !
2017. ápr. 23. 08:56
 5/26 anonim ***** válasza:
24%

Attól hogy nem vagy rá kíváncsi még ezret fogsz kapni, amiben bizonygatják, hogy ők megbecsülnének.

Btw ezt a mondatod kicsit kevésbé flegmán is megfogalmazhattad volna, pl köszönöm nem kérek privátot, szóval ezt is felveheted a listára

2017. ápr. 23. 08:57
 6/26 A kérdező kommentje:
Csúnyább pasival is ismerkedtem már és az is azt akarta. Nem vagyok kövér, se hisztis pedig. De vannak dolgok, amik engem is kitudnak akasztani.
2017. ápr. 23. 08:57
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a hiszti, vagy a körvérség csak egy példa volt.

Az ember a lelke mélyén általában tudja, hogy mi az a rossz tulajdonsága, vagy szokása (pl hiába vagy tökéletes, ha reggel bemész a munkahelyedre, fejede fülhallgatóval, este hazamész, és egész 0 emberrel találkozol, akkor kicsi esélye lesz, hogy a lovag megtalálon) ami elriasztja a másik nemet.

Mi sosem fogjuk kitalálni, mert nem ismerünk, Te viszont ha magaddal őszinte vagy, akkor tudhatod, sajnos pont ez a legnehezebb, hogy amit évek óta tagadsz a legjobb érvekkel, arról elfogadd, hogy igen, az a gát (az elhízott példánál maradva egy ismerős lány több ezer oldalnyi tökéletesen felépített védőbeszéddel rendelkezett, hogy csak a csontjai nehezek, meg nem eszik sokat, és a társai, a végén elfogadta, tett ellene, bepasizott).

Csak Te tudod, hogy mi a kulcs, hogy mi az ami miatt csak a szexre éheseket érdekled.

2017. ápr. 23. 09:07
 8/26 A kérdező kommentje:
Rossz tulajdonságom hogy túlságosan naiv és hiszékeny vagyok. Már aki csak egy kedves szót is mond nekem, már szinte rögtön a bizalmamba fogadom. Ha a családom nem adna tanácsokat lehet bedőlnék bármelyik férfinak.
2017. ápr. 23. 09:12
 9/26 anonim ***** válasza:
98%

Hmm... jaha, a családi tanácsok is megérnek egy misét. Ha mindig mindenben a mamára fogsz hallgatni, akkor szűzen halsz meg (volt egy barátnőm, 25 éves volt, mikor először lefeküdt pont velem, előtte a mamától és a papától hallgatta, hogy csak megdugni akarja mindenki. Én is azt akartam, persze, hogy azt, csak éppen mást is. Több mint 5 évig voltunk együtt, és nem én szakítottam).

Szóval azért óvatosan a családdal is.

2017. ápr. 23. 09:15
 10/26 A kérdező kommentje:
A családom eddig minden fiúra azt mondta, hogy úgy se fogok nekik kelleni, ami be is jött, mert tényleg semmit nem akartak tőlem.
2017. ápr. 23. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!