Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen még lehet esélyem valakit találni?
Figyelt kérdés
Eddig csak randik jöttek össze, tartósabb kapcsolat sajnos nem. De ez sajnos nem rajtam múlt. Mindig is azt éreztem, hogy én mindig jobban érdeklődtem a másik iránt, mint én irántam. Mindig mindent úgy alakítottam hogy minden jó legyen, de ők még arra sem voltak képesek hogy ne késsenek 20-30 perceket, engem meg már az ideg kivert, hogy vajon átvertek-e, és nem jönnek. Még soha nem volt részem szerelemben. Még csak szexuális kapcsolatom sem volt, ami amúgy már lett volna, ha lett volna kapcsolatom. Tudom hogy a velem egyidősök fiatalabb lányokra, tinikre vágynak, vagy velem egyidősöknek már van párkapcsolatuk évek óta. Egyre inkább azt érzem, hogy kifutottam az időből, és senkinek se fogok kelleni, mindegy ha már nem is élnék. 26 éves lány
Az ember csórón, szüzen is lehet nagyon boldog. Amúgy lúzerezhet engem pl. bárki, rólam már lepereg, mert én nem lúzernek érzem magam, hanem boldog embernek. Szóval kérdező te is lehetsz boldog pasi nélkül is. Nem kell ehhez innod, mint nekem, csinálhatsz mást is, aminek köszönhetően boldog tudsz lenni.
2017. márc. 31. 10:55
12/18 anonim válasza:
Ha te öreg vagy és kifutottál az időből, akkor én most keseredjek el 31 évesen egyedülállóként? :D
Párt találni nem nagy kaland, társat találni nehezebb, aki pl. érdeklődik és nem késik 20-30 perceket. Tizenévesen még nincs igazi önismeret, még nem tudjuk igazán mi a fontos egy párkapcsolatban, sokkal több minden felet szemet hunyunk, ezért könnyebb. Elég nagy lenne a baj, ha az igényeink nem lennének pontosabbak az idő előrehaladtával. Hogy a példádat vegyük, tiniként nem ásta volna el magát valaki nálam, aki nem érdeklődő, de ma már nem biztos hogy lenne második randi. Persze nekem is vannak ismerőseim, akiknek folyamatosan van kapcsolatuk, mert mind1, csak legyen valaki, de azok olyanok is...
2017. márc. 31. 11:07
13/18 A kérdező kommentje:
Többször, minden alkalommal előfordultak késések. Egyszer-kétszer nem csináltam volna belőle ügyet, mert közbejöhet akármi, de azért én sem vagyok hülye.
2017. márc. 31. 11:24
14/18 anonim válasza:
"Privátra ugyan miért nem lehet válaszolni egy szintén ugyanilyen idős férfi kedves levelére? Soha nem fogom megérteni, azt hiszem."
Mert ez egy kamukérdés, azért :D
2017. márc. 31. 11:38
15/18 anonim válasza:
14-es, köszönöm :) Akkor így már értem. Ahogyan azt is, a kedves hölgy vajon miért nem reagál nem hogy az üzenetemre, de még a hozzászólásomra sem. :)
2017. márc. 31. 11:44
16/18 anonim válasza:
14 Ja, es eleg uncsi, hogy csak ugyanezt tudja minden heten kiirni, legalabb 6x talalkoztam mar ezzel a "26 vagyok es mindig kesik minden randipartnerem ezert meg soha nem volt parom" sztorival. (Persze mindjart jon a szokasos, hogy o tegnap meg nem is ismerte a gyakorit, meg amugy is ma reggel kotottek be a neten nala eleteben eloszor, ez az elso kerdese.)
2017. márc. 31. 11:44
17/18 anonim válasza:
Hát igen, 26 éves szűz lány nem létezik.
2017. márc. 31. 11:50
18/18 anonim válasza:
Van egy egyedülálló 40-es pasi ismerősöm... Ha esetleg az érettebb korosztály is érdekel?! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!