Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32/f-ként mennyi esélyem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32/f-ként mennyi esélyem van kapcsolatot találni, ha még van egy kislányom is? Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez a nőknek nem gond, vagyis én úgy gondolom. Valahol majdcsak összefutsz a szerelemmel.
2017. jan. 18. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bárhol (meló, buli, játszótér,..). Én pl. bulizni járok (31 vagyok) a barátnőmmel, akinek szintén van gyereke (persze senki nem mondaná meg róla). Szóval szerintem nyugodtan próbálkozhatsz olyan helyeken is, ahol elvileg több az olyan ember akinek még nincs gyereke.
2017. jan. 18. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze fiatal vagy. Játszótéren vannak egyedülálló anyukák.

Esetleg vegyes'torna teremben.

2017. jan. 18. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Te neveled a kislányt? Anyukája mennyire van benne az életetekben? Miért mentetek szét?

Ezeket azért kérdezem, mert ha pl. Te neveled a kislányt, anyuka nem nagyon van képben akkor nincs gond. Ha mondjuk anyuka neveli, te rendesen ellátod az apai kötelezettségeket, akkor ismét nincs gond. De ha mondjuk előre látom, hogy nehéz eset veletek, anyuka fúrna állandóan minket a gyerek által, stb stb,akkor inkább bele se kezdenék veled egy kapcsolatba...

2017. jan. 18. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Én is 32 vagyok és egyedül nevelem a pici lányom. Apuka egyáltalán nincs képben, de nekem eszem ágában nincs párt keresni.
2017. jan. 18. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy furcsán hangzik, de én az óvódában ismertem meg a férjemet. Mindketten elváltak voltunk, oda járt mindkettőnk gyereke. Látásból ismertük egymást, aztán többször beszélgettünk, majd lassan kialakult a dolog.
2017. jan. 18. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk itt.
2017. jan. 19. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem gond ha van gyereke,

az a fontos hogy szeressen engem,és elfogadjon! 30N

2017. jan. 19. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt több minden befolyásolhatja, körülményektől függ. Attól is, mennyi idős a lányod.Anyuka képben van-e.

El kéne járnod szórakozni, vagy valami közösségbe.

Én is 32 vagyok, nő. Egyedül nevelem kisiskolás lányom születése óta. Apuka nálunk sincs.Én már nem nagyon ismerkedem.Nem tudok eljárni szórakozni,egyéb helyekre, mert nincs szingli barátnőm, aki eljönne velem.Társkeresőre biztos nem regisztrálok.Majd ha az élet úgy hozza, rám talál a szerelem. Nem erőltetem.

2017. jan. 19. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!