Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnának ismerkedni a barátnőmmel, ha komoly kapcsolatot szeretnénk, de buli egyikünket sem köti le? Mit ajánlanátok nekünk?
21 és 22 éves lányok vagyunk, nem túl tapasztaltak, sőt mondhatni egyáltalán nem, barátnőmnek régebben volt barátja de fiatal volt, nekem még nem is.
Bulizni eljárunk néha, de nem a mi világunk, ismerkedni még nem igazán sikerült ott...akivel meg igen, ő csak egyéjszakást akart és meg is mondta:) Na ez nekünk nem opció. Társkereső is előkerült, de az olyan zsákbamacska. Sok hobbink van, elég nyitott, energikus emberek vagyunk, bár sokat is tanulunk egyetem miatt. Járunk edzőterembe, ahol sok pasi van, de ezzel nem igazán volt szerencsénk. Az egyetemen se, mert ott meg mindenki "tanul"...akivel legalábbis én, ott próbálkoztam, az nagyon balul sült el. Fiú barátaink vannak, bár barátnőmnek több, nekem csak egy de ő csak barát.
Nyáron tervezzük, hogy komolyabban nekivágunk a dolognak, de igazából nem tudjuk, hol kezdjünk neki...
Nem kell mindent együtt csinálnotok, az sem feltétlen vezet jóra, de semmiképp se erőltessétek. Egyrészt meg is látszik, másrészt az élet nem így működik, ahogy #1 is írta. Éljétek az életeteket, legyetek emberek között és előbb-utóbb alakul valami.
24/F
Ilyenkor úgy reménykedem, hogy nem kamukérdés :D Akár itt is lehet ismerkedni, nem muszáj direktben rögtön a tárgyra térni, lehet először csak simán beszélgetni, na meg mint mindenhol, itt is sok a gyökér, nehéz kiválogatni közülük a normálisakat. Ezekhez kell egy bizonyos fokú intelligencia, nyitottság és alkalmazkodókészség mindkét oldalról.
Btw srácként hasonló helyzetben vagyok. Nehéz áttörni a gátakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!