Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnak erre az oldalra hozzám hasonlók, csak lányban?
Én régen ilyen voltam.
Ma már nagyrészt a munkahelyemen vagyok, nem otthon, a félénkség is elmúlt.
Ja, meg komoly kapcsolatom van.
Csak azért írtam ezt le, hogy lásd, ha most nincs is senkid, változni fognak a dolgok idővel (nem írtad, hány éves vagy)
27/N
Nem nevezném magam félénknek. Új közegben eleinge csendesebb vagyok, megfigyelem a reakciókat, az embereket, de könnyen nyitok új emberek felé. Viszont sokat vagyok itthon és nem a mai értelembe vett bulik nem hoznak lázba. Nálunk még mindig az a menő, hogy elmegyek hétvégén a diszkóba szívok valamit, berúgok, ha van pasim/csajom megcsalom, ha nincs kavarok a pasikkal/csajokkal. Ez inkább taszító, mint vonzó számomra.
Amilyen 'bulikra' kapható lennék, olyanok nem nagyon vannak pl. beülni valami normális klubba, zene mellett dumálni, meginni valamit (nem berúgni), csocsózni, billiárdozni pl. Ezért sokat vagyok itthon, meg hát a korábbi társaságom is totál széthullot, nagyrészt nekik is a diszkós bulik tetszenek, aki meg normális maradt, az inkább a barátjával tölti az idejét hétvégén.
Elég gáz helyzet, de optimista vagyok és tudom, hogy előbb vagy utóbb én is megtalálom a párom. :)
17/L
ELÖző
na,vannak még normális lányok a korosztályodban!:D
ja ,sajna ezvan nincs normális buli,ivászat nálam rendben amig nem részegen dülöngélés a cél\végeredmény!
ja és fiu vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!