Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol keresnétek egy normális lányt párkapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
A barátaim szerint egyetemi buliba kellene többször járni, mert ott rengeteg van, én a neten keresgélek, egyenlőre, több, mint fél éve nem sok sikerrel. Barátaim barátnői szerint jóképű vagyok, és csodálkoznak, hogy nincs senkim.2012. aug. 30. 15:23
1/10 anonim válasza:
Hát mert talán az utcán kéne keresgélni és nem a neten.
2/10 A.Romanov válasza:
Pont így vagyok ezzel. 4 napja rájöttem, hogy az utca az elsődleges harctér, ott próbálkozz :D Egész jól működik, eddig 2-ből 2szer nem küldtek el melegebb éghajlatra.
3/10 anonim válasza:
Hát gondolom fősulis vagy, szóval én ott próbálkoznék, már alig várom, hogy elkezdődjön a suli, és megint mehessek csajozni :) Az utcán nekem még nem sikerült, de őszintén szólva nem is nagyon próbálkoztam, vannak akik arra esküsznek, szóval érdemes lehet megpróbálni.
5/10 anonim válasza:
Sehol, mert esélytelen. Alig van normális lány, és aki tényleg az, annak van már egy jóképű pasija.
6/10 A kérdező kommentje:
itt csajozni? kicsit érdekes nem? Lehet többet kellene utcán sétálni a boltba, és nem kocsival menni. Van valami tippetek, hogy az utcán mivel szólítsak le valakit?
2012. aug. 30. 16:03
7/10 anonim válasza:
15:38-nak van igaza. A mostani nőket csak az 50 milliód meg a fekete Bömösöd érdekli, a pénztárcádban van a G-pontjuk. Ilyennel kár kezdeni.
8/10 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés, amire szerintem nincs válasz, ez az egész egy nagy szerencsejáték, egy nagy lutri dolog,hogy pont olyat találj,aki neked tökéletes. nincs rá sztereotípia ,hogy hol van.Ez nem olyan kérdés,hogy hol tudok venni fehér színű strapabíró sportcsukát, aztán megmondják,hogy menj ide meg oda. Ez csak pusztán szerencse kérdése. Akárhol lehetnek nomrálisak és nagy tetvek is. A problem meg az,hogy nincs ráírva,hogy tetű vagyok, kerülendő kategora. igazán nyitott szemmel kell járni, és talán a gesztusok árulkodhatnak, de ez is csak rossz általánosítás, mert lehet,hogy egy divatbomba kinézetű lány a legintelligensebb, leg szertetreméltóbb, és lehet,hogy egy prűdebb átlagabb meg egy görény. Akármi lehet. igazán a tanulóévek alatt lehet jól kiismerni aki tetszetős, meg utána munkahely, ha olyan, de az már ritkább. Bulihelyen nem igazán keresgélnék.
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok, visszaolvastam amiket írtatok, és ez az útcán leszólítósdi számomra talán a legidegenebb. Erre szerintem 10 nőből 8 nem kapható. Félnek,hogy ki a fene vagy te, emberrabló, vagy ilysmi, túl távoli, túl idegen közeg. Útcán szinte mindenki távolságtartó, a nők főleg ilyenek, én úgy vettem észre. Kell egy zártabb közeg, ahol van valami rálátásuk,hogy ki is ,mi is vagy, mit csinálsz, vlaami közös elfoglaltság azokkal a nőkkel ,akiktől akarnál valamit, úgy könnyebb lehet velük ismerkedni. Útcán, plázák folyosólyán csak egy vadidegen akárki vagy, aki mit akarsz te? szint. Vannak ezek az útcai kérgetők, vannak ezek a krisnyás majmok könyvvel a hónauk alatt, vannak az idő kérdezgető emberek, satöbbi, férfi létemre engem állatira idegel,ha ilyen vadidegenek csak úgy leszólítanak, főleg ha sietek, ha rossz hangulatú vagyok, és szinte szó nélkül elmegyek mellettük. Na a nők is gondolom így, vagy még ígyebbül vannak ezzel az útcai leánykéréssel. Túl távoli, túl kiszámíthatatlan, túl felkészületlen pozíció. Ráadásul ha a nőnek épp szemét napja van, feneevésbe van, vagy rohan valahova, akkor meg még úgy is elküld a fenébe, vagy elmegy melletted, ha esetleg egy zártabb közegben hajlana a dologra, egy jobb napján. Útcán tehát sokkal nagyobb a pofáraesés veszély, ha túl nagy ehhez az egód,ha félted az önbecsülésed, ha nem vagy az a kockáztatós mártír típus, akkor ne közterületen ismerked. Én nem teszem.
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez egy olyan dolog, hogy jön magától.Ha neten keresgélsz akkor legyél aktív és vigyázz magadra.Én is neten találtam meg a páromat és már 8 hónapja vagyunk együtt. :)
Ha a közéletben akarsz kutakodni akkor várnod kell.Tudni fogod hogy ki a megfelelő.És igenis van normális lány csak az előttem lévők szerencsétlenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!