Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy baj van az olyan lányokkal, akik nem tudnak ismerkedni, akik nem találnak hónapokon belül kapcsolatot? Mi?
Szerintem nem. Annyi, hogy tényleg társat keres, valakit akivel összeillik és nem max fél év lesz amit kibírnak egymás mellett. Szerintem az a normális, ha ismered azt, akivel kapcsolatot kialakítasz, és nem csak futólag.
Szerintem pozitívum kellene hogy legyen, ha egy lány nem kapcsolatfüggő, és nem ugrál egyik srácról a másikra.
Igen, velük elég nagy a baj.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Olvasgasd a #4-es hozzászólásom!
Nem.
Mert,ha párkapcsolat nélkül boldogtalan vagy,akkor párkapcsolatban is nagy az esélye, hogy az leszel.
Nem erről szól az élet,nem csak erről, az állandó párkeresésről.
Nem szabad ezt görcsösen akarni,abból semmi jó nem következik.
En evek ota egyedul vagyok, de nincs velem gond. Elem az eletem, dolgozok a celjaimon. Ha belep az a bizonyos szemely az eletembe, akkor viszont nem kuldom el.
Manapsag nagyon keves az olyan ember, aki nem kapcsolatfuggo es egyedul is teljes eletet tud elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!